Aangeboden: Boshut in Vierhouten | Vierhouten | Binnenland | Vakanties & Reizen | Gelderland | Bijzonderezaken

BijzondereZaken.nl

Aangeboden: Boshut in Vierhouten

Kenmerken:

Omschrijving:

www.boshut-Vierhouten.nl

Midden in de bossen van Vierhouten (bij Nunspeet) staat dit (luxe) vakantiehuis (2-8 personen) met prachtig uitzicht. Volledig vrij gelegen op een groot eigen terrein. De woning heeft een ruimtelijk, prettige atmosfeer binnen met een houtgestookte haard met open zijden zowel aan de keuken als aan de woonkamer zijde. Verder staat er op de overdekte terras/patio ook een houtkachel waarop u uw maaltijd kunt bereiden (pizza oven / BBQ) en u zelf aan kunt warmen. Dit maakt De Boshut, ook in de koudere seizoenen, tot een ideale plek om te genieten in een prachtige natuurlijke omgeving.

De Boshut is een net nieuw gebouwde vakantiewoning op een prachtige plek in de bossen van Vierhouten met uniek uitzicht over een open stuk in het bos. Tot voor kort stond op deze zelfde plek de oude eenvoudige houten Boshut met alleen een houtkachel als verwarming. De prachtige plek met het uitzicht is gebleven. De eenvoudige woning is vervangen door een eigentijdse woning voor 2 tot 8 personen waarbij veel aandacht is besteed aan in de natuur passende architectuur en natuurlijk het wooncomfort. Het terrein waarop De Boshut staat is een groot bosperceel.

Naast de rust en ruimte van de woning en de omringende natuur is er ook in de omgeving veel te doen. Op ca. 150 meter afstand ligt de toegang tot het Vierhouter bos. De Elspeetsche heide ligt op 250 meter afstand. Zo zijn er voor de echte natuurliefhebber nog talrijke andere mogelijkheden in de omgeving om van de natuur te genieten. Daarnaast heeft de omgeving ook op andere gebieden veel te bieden. Enkele voorbeelden hiervan: het grote aantal restaurants van het culinaire dorp Vierhouten, het uitgestrekte natuurpark de Hoge Veluwe met het altijd prachtige Kroller Muller museum. Daarnaast ook de ontspanning van verschillende grote sauna’s, 1 in Putten en ook 1 in het nabij gelegen Emst! Voor de jeugd is er Walibi (half uurtje rijden), Juliana Toren in Apeldoorn en het Dolfinarium in Harderwijk.
Bewoners van De Boshut kunnen tevens vrij gebruik maken van het op 100 meter verder gelegen privé natuurzwembad (24 x 12 meter) dat ooit behoorde tot het nabijgelegen landhuis “Het Bergelt”. Nu maken in het totaal drie in de omgeving van het zwembad gelegen vakantiewoningen gebruik van dit zwembad.
Nu de oude eenvoudige Boshut is vervangen door een woning met centrale verwarming (vloerverwarming) en alle andere denkbare comfort van deze tijd is een prachtige woning ontstaan op een minstens even prachtige plek die ook in de koude maanden van het jaar de gelegenheid biedt om optimaal van het leven te kunnen genieten. Veel plezier met het bekijken van de website www.boshut-vierhouten.nl en wie weet bij uw verblijf in De Boshut.

Informatie

  • Prijs Op aanvraag
  • Geplaatst op: 30-09-2013
  • Bekeken: 1248 keer
  • Kaart:(indicatie)

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Exclusieve relatiebemiddelingen

Exclusieve relatiebemiddelingen

Copyright bij Bijzonderezaken, alle rechten voorbehouden.