Aangeboden: Chinese geneeskunde | Nijmegen | Gezondheid | Bijzonderezaken

BijzondereZaken.nl

Bijzondere Aanbieding

Bijzondere Aanbieding

Aangeboden: Chinese geneeskunde

Kenmerken:

Omschrijving:

Academie voor Chinese Geneeswijze Qing-Bai


De belangstelling voor de Chinese geneeskunde is de laatste jaren sterk groeiende. Acupunctuur, Kruiden-geneeskunde, Tui-Na massagetherapie, Voedingsleer en Qi-Gong zijn verschillende methoden die de Chinese geneeskunde ons te bieden heeft en die een sterke onderlinge binding met elkaar hebben.
De Academie Qing-Bai wordt gevormd door een collectief van docenten, dat enerzijds zoveel mogelijk de oorspronkelijkheid van de Chinese geneeskunde tot zijn recht wil laten komen, anderzijds met een open blik de hedendaagse situatie van gezondheid en ziekte tegemoet wil treden. Er wordt lesgegeven met hart en ziel, waarbij het Chinese natuurfilosofische gedachtegoed als inspiratiebron dient.
De Academie wil diegenen op weg helpen die wezenlijk geboeid zijn door de Chinese geneeskunde. Daarbij verwachten we van studenten hetzelfde als van de docenten: de bereidheid te studeren en te praktiseren en verder te kijken dan de bekende paden.
De Chinese geneeskunde kan een antwoord bieden op de vervreemdende en beperkte rationele kijk die de westerse wereld zo eigen is. Maar we hopen tevens dat het vinden van antwoorden op veel hedendaagse problemen rond psychische verwarring en lichamelijke ziekten leidt tot bescheidenheid en mededogen bij de therapeut die hier afstudeert.

Informatie

 • Prijs Op aanvraag
 • Geplaatst op: 03-10-2013
 • Bekeken: 1316 keer
 • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

ANTIEK

ANTIEK

Bijzondere Zaken Facebook & Twitter

Bijzondere Zaken        Facebook & Twitter

Copyright bij Bijzonderezaken, alle rechten voorbehouden.