Aangeboden: Prachtige finca in FORTUNA met zwembad op ruim landgoed | Swifterbant | Onroerend Goed | 2e Woning | Bijzonderezaken

BijzondereZaken.nl

Aangeboden: Prachtige finca in FORTUNA met zwembad op ruim landgoed

Omschrijving:

Uw finca in Fortuna en onze code: UWCASA-350                        
Recent voor u verlaagt van € 195.000,- naar € 174.000,-! Deze villa vindt u op een finca in Fortuna bij La Romana met een prachtig uitzicht, en maar 2 km. van het centrum. Dit prachtige gebied is bekend van de warmwaterbronnen, en ligt op 10 km afstand van Macisvenda. Een elektrische poort geeft u toegang tot dit landgoed van 2.350 m2. Deze woning heeft een woonkamer met een houtkachel, een open keuken met daarnaast een berging. De 2 slaapkamers hebben beiden een badkamer en-suite. Schuifdeuren geven u toegang tot een heerlijk afgesloten overdekt terras. De ruime garage kan indien gewenst worden aangepast tot een gastenverblijf! Het zwembad kan in het voor- en najaar worden verwarmd met zonne-energie. Naast de houtkachel is er in deze woning ook airco aanwezig (warm/koud). Deze woning wordt inclusief alle inventaris aan u aangeboden!
Uw Faciliteiten: Airconditioning, Separate douche, Berging, Garage, Parkeerplaats privé, Tuin/terras, Zwembad privé. Dus, zeker een bezichtiging waard, toch?
Deze villa van 120 m2 op 2.350 m2, met 2 slaap en 2 badkamers kost u NU € 174.000,-, en bezichtigen kan zodra jullie ook kunnen.

Op onze site van UwCasa vindt u, naast prachtige Nieuwsbrieven,  nog veel meer nieuwe en bestaande woningen aan en rond de mooiste kusten van Spanje.

UW LOCATIE: Fortuna

Fortuna is een authentiek Spaans dorp gelegen aan de voet van Sierra de la Pila, op maar 25 km. van de grote stad Murcia. Historische gebouwen en archeologische opgravingen herinneren aan de Romeinse en Moorse periode. De warmwaterbronnen, al in de oudheid door de Romeinen gebruikt vanwege de geneeskrachtige werking, zijn een bekende toeristische trekpleister. Ten zuiden van Fortuna ligt een groot meer, omringd door bossen, ideaal om te wandelen of te vissen. Ieder jaar in de maand augustus vinden de van oudsher traditionele feesten plaats gerelateerd aan de geschiedenis van Fortuna.
UW CASA 
Ook U bent nu serieus op zoek naar uw eigen vakantiehuis in Spanje aan of rond de mooiste kusten van Spanje, en u zoekt een woning die het beste bij u past. U kunt uzelf daarbij veel zoektijd besparen met onze professionele aanpak, omdat wij al tientallen jaren ervaring hebben met het vinden en overdragen van heel wat woningen de meest aantrekkelijke gebieden van Spanje, vanaf een Appartement tot aan de meest luxueuze Villa; kortom een huis kopen in Spanje dat precies past bij uw eisen, wensen en mogelijkheden. Dus, alles met minder kosten en tijdverlies, en meer zekerheden voor uzelf!
Dus, samen met u zoeken wij graag een voorselectie uit ons assortiment met inmiddels meer dan 1.600 verschillende bestaande, nieuwe en nog te bouwen koopwoningen in meer dan 60 verschillende plaatsen, welke we eventueel ook renderend voor u kunnen verhuren.
Heeft u daarover vragen voor ons team? Stel deze dan even in uw eigen mail aan ons, zodat wij indien gewenst contact met u kunnen opnemen om u goed verder te helpen. 
Via welk telefoonnummer kunnen we u het beste bereiken, voor nader overleg? 
Exoneratieclausule: Hoewel uiterste zorg is besteed aan de inhoud van de bovenvermelde informatie, kan geen enkele aansprakelijkheid worden aanvaard voor volstrekte juistheid en volledigheid van de gegevens, en/of tussentijdse prijswijzingen.

Informatie

  • Prijs: € 174.000,00
  • Geplaatst op: 28-05-2018
  • Bekeken: 546 keer
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

  • Naam: UwCasa
  • Telefoonnummer: 00316-2059 7549
  • Plaatsnaam: Swifterbant
  • Winkel UwCasa

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright bij Bijzonderezaken, alle rechten voorbehouden.