Aangeboden: Slim appartement in MORAIRA met uniek zeezicht vanaf balkon | Swifterbant | Onroerend Goed | 2e Woning | Bijzonderezaken

BijzondereZaken.nl

Aangeboden: Slim appartement in MORAIRA met uniek zeezicht vanaf balkon

Omschrijving:

UW appartement in Moraira en onze code:UWCASA-PP161

Fantastisch gelegen appartement in Moraira en in uitstekende staat met oogverblindend zeezicht. Deze woning bestaat uit een binnenkomsthal met garderobe, badkamer met douche, half open keuken en een wooneetkamer. En dat met toegang tot het 20 m2 zonneterras (waarvan gedeelte overdekt met pergola) en oorspronkelijk 2 slaapkamers met inbouwkasten. Een van de slaapkamers is bij de woonkamer getrokken, maar kan gemakkelijk weer terug als slaapkamer gebruikt worden. In deze woning beschikt u als eigenaar over airco en heeft u toegang tot 2 gemeenschappelijke zwembaden met overloop.

UW FACILITEITEN:Zeezicht, balkon, Zwembad gezamenlijk

Dit appartement in Moraira van 98 m2, met 2 slaap en 1 badkamers, kost u € 138.000,-, en bezichtigen kan zodra u ook kunt. 

Op onze site van UwCasa vindt u nog veel meer nieuwe en bestaande woningen aan en rond de mooiste kusten van Spanje, alsook interessante Nieuwsbrieven voor u. 

UW LOCATIE: Moraira

Moraira is een prachtig Spaans dorpje gelegen aan de zee tussen Calpe en Javea. Ook wel eens het Saint Tropez van Spanje genoemd. Er zijn vele gezellige pleintjes, terrasjes, barretjes, historische gebouwen en heerlijke restaurantjes. De Spaanse sfeer is hier goed te proeven: bezoekt u maar eens het oude kasteel van Moraira en de uitkijktoren die vroeger ter bescherming tegen zeerovers diende. Ook de imposante jachthaven, beschut tussen de rotsen van Cap Blanc en Punta de Moraira, is een bezichtiging waard. Bij de visafslag haalt u in de ochtend uw eigen verse vis. 

UW CASA 
Ook U bent nu serieus op zoek naar uw eigen vakantiehuis in Spanje aan of rond een van de mooiste kusten van Spanje, en U zoekt natuurlijk een woning die precies bij jullie past. Daarbij kunt U veel zoektijd besparen met onze professionele aanpak, omdat wij al tientallen jaren ervaring hebben met het vinden en overdragen van heel wat woningen in de meest aantrekkelijke gebieden van Spanje, vanaf een Appartementje tot aan de meest luxueuze Villa. Kortom Uw eigen huis kopen in Spanje, dat precies past bij Uw eisen, wensen en mogelijkheden, is nu dichterbij dan U denkt. En, dat alles met veel minder zorgen, kosten en tijdverlies, en voor Uzelf meer zekerheden!
Dus, samen met U zoeken en ontwikkelen wij graag een passende voorselectie om binnenkort met U te bezichtigen, en daardoor snel Uw favoriete vakantiehuis in Spanje te ontdekken. Dit vinden we vast en zeker samen uit ons zeer ruime en gevarieerde assortiment met verschillende bestaande, nieuwe en nog te bouwen koopwoningen. Indien gewenst kunnen we Uw nieuwe eigendom ook renderend voor U verhuren.
Heeft U daarover vragen voor ons team? Stel deze dan even in Uw eigen mail aan ons, zodat wij indien gewenst contact met U kunnen opnemen om U goed verder te helpen. 

Via welk telefoonnummer kunnen we U het beste bereiken, voor nader overleg?  

Exconiratiebeding:Hoewel uiterste zorg is besteed aan de inhoud van de bovenvermelde informatie, kan geen enkele aansprakelijkheid worden aanvaard voor volstrekte juistheid en volledigheid van de gegevens, en/of tussentijdse prijswijzingen.

Informatie

  • Prijs: € 138.000,00
  • Geplaatst op: 24-09-2018
  • Bekeken: 404 keer
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

  • Naam: UwCasa
  • Telefoonnummer: 00316-2059 7549
  • Plaatsnaam: Swifterbant
  • Winkel UwCasa

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright bij Bijzonderezaken, alle rechten voorbehouden.