Aangeboden: Ruim vakantiehuis in LA NUCIA met terrassen bij zwembad | Swifterbant | Onroerend Goed | 2e Woning | Bijzonderezaken

BijzondereZaken.nl

Aangeboden: Ruim vakantiehuis in LA NUCIA met terrassen bij zwembad

Omschrijving:

UW vakantiehuis in La Nuciaen onze code: UWCASA-XDA502

Dit vakantiehuis in La Nucia vindt u in een rustige woonwijk op loopafstand van supermarkten en het centrum en maar paar minuten rijden van het strand van l’Albir. Deze gezellige woning is voorzien van twee terrassen en heeft een parkeerplaats bij de ingang van het pand. De begane grond bestaat uit een ruime wooneetkamer met een open keuken, een badkamer met douche en een zonnig terras dat uitkijkt op de gemeenschappelijke tuin. Op de eerste verdieping vindt u als volgende eigenaar 2 slaap en 1 badkamers. Er is ook een zonnig solarium op de bovenste verdieping. De omheinde en goed onderhouden tuinen bestaan uit prachtige groene zones, een zwembad en een speeltuin voor de kinderen. Bezichtiging kunnen we voor u afspreken zodra u ook kunt.

UW FACILITEITEN:Twee terrassen, Parking, Solarium, Kinderspeeltuin, Zwembad gezamenlijk.

Dit huis in La Nucia van 125 m2, met 2 slaap en 2 badkamers, kost u € 150.000,-.

Op onze site van UwCasa vindt u, naast prachtige Nieuwsbrieven, nog veel meer nieuwe en bestaande woningen aan en rond de mooiste kusten van Spanje.

UW LOCATIE: La Nucia

In het directe achterland van de bekende plaatsen Benidorm, Altea & Alfas del Pi treffen we de mooie gemeente van La Nucia. De plaats ligt wat hoger dan de Middellandse Zee, waardoor men vaak over mooi vergezichten beschikt. De populairste villawijken hier zijn Coloma, Panorama, Barranco Hondo en El Tossal.

UW CASA 

Ook U bent nu serieus op zoek naar uw eigen vakantiehuis in Spanje aan of rond een van de mooiste kusten van Spanje, en U zoekt natuurlijk een woning die precies bij jullie past. Daarbij kunt U veel zoektijd besparen met onze professionele aanpak, omdat wij al tientallen jaren ervaring hebben met het vinden en overdragen van heel wat woningen in de meest aantrekkelijke gebieden van Spanje, vanaf een Appartementje tot aan de meest luxueuze Villa. Kortom Uw eigen huis kopen in Spanje, dat precies past bij Uw eisen, wensen en mogelijkheden, is nu dichterbij dan U denkt. En, dat alles met veel minder zorgen, kosten en tijdverlies, en voor Uzelf meer zekerheden!
Dus, samen met U zoeken en ontwikkelen wij graag een passende voorselectie om binnenkort met U te bezichtigen, en daardoor snel Uw favoriete vakantiehuis in Spanje te ontdekken. Dit vinden we vast en zeker samen uit ons zeer ruime en gevarieerde assortiment met duizenden verschillende bestaande, nieuwe en nog te bouwen koopwoningen, in tientallen locaties en in meerdere provincies. En, indien gewenst dan kunnen we Uw nieuwe eigendom ook renderend voor U verhuren.
Heeft U daarover vragen voor ons team? Stel deze dan even in Uw eigen mail aan ons, zodat wij indien gewenst contact met U kunnen opnemen om U goed verder te helpen. 

Via welk telefoonnummer kunnen we U het beste bereiken, voor nader overleg? 

Exconiratiebeding:Hoewel uiterste zorg is besteed aan de inhoud van de bovenvermelde informatie, kan geen enkele aansprakelijkheid worden aanvaard voor volstrekte juistheid en volledigheid van de gegevens, en/of tussentijdse prijswijzingen.

Informatie

  • Prijs: € 150.000,00
  • Geplaatst op: 09-03-2019
  • Bekeken: 333 keer
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

  • Naam: UwCasa
  • Telefoonnummer: 00316-2059 7549
  • Plaatsnaam: Swifterbant
  • Winkel UwCasa

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright bij Bijzonderezaken, alle rechten voorbehouden.