Aangeboden: Modern appartement in ORIHUELA COST bij Golfbanen en zwembaden | Swifterbant | Onroerend Goed | 2e Woning | Bijzonderezaken

BijzondereZaken.nl

Aangeboden: Modern appartement in ORIHUELA COST bij Golfbanen en zwembaden

Omschrijving:

UW appartement in Orihuela Costaen onze code: UWCASA-2096

Bent u op zoek naar een leuk, modern appartement in Orihuela Costa waar het hele gezin kan genieten? Dan is dit prachtige moderne begane grond appartement echt iets voor u! Dit appartement vindt u in het midden van 2 prachtige zwembaden met ligweide, speeltuintje voor de kleine kinderen en jeu de boules baan. Er zijn 2 slaap met 2 moderne badkamers. De grote ramen geven dit appartement een ruimtelijk effect. De luxe keuken is compleet ingericht met wasmachine, afwasmachine, oven en magnetron. En de living is voorzien van zeer comfortabele meubelen en uiteraard is er airco aanwezig in de gehele woning.

Dit appartement van 70-170 m2, met 2 slaap en 2 badkamers, kost u € 185.000,-, en bezichtigen kan zodra jullie ook kunnen.

UW FACILITEITEN:Airconditioning, Keuken, Koel/vries combi, Magnetron, Oven, Vaatwasser, Vloerverwarming, Wasmachine, Separate douche, Garageplek, Tuin, Terras, Zwembad gezamenlijk.

En op onze site van UwCasa vindt u, naast informatie Nieuwsbrieven, nog veel meer nieuwe en bestaande woning aan en rond de mooiste kusten van Spanje.

UW LOCATIE: Orihuela Costa

Orihuela Costa grenst aan het gebied van Torrevieja. Aan de Orihuela Costa vindt u de stranden van Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig en Campoamor. Orihuela Costa is net zoals Torrevieja een zeer populair vakantieoord met het hele jaar door een gezellig uitgaansleven. De kwaliteit van de stranden en het zwemwater voldoen aan de hoge eisen van de E.U. In de nabijheid bevinden zich diversen golfterreinen zoals Campoamor, Las Ramblas, Villamartin Las Colinas, Lo Romero, Vistabella, La Finca en La Marquesa.

UW CASA 

Ook U bent nu serieus op zoek naar uw eigen vakantiehuis in Spanje aan of rond een van de mooiste kusten van Spanje, en U zoekt natuurlijk een woning die precies bij jullie past. Daarbij kunt U veel zoektijd besparen met onze professionele aanpak, omdat wij al tientallen jaren ervaring hebben met het vinden en overdragen van heel wat woningen in de meest aantrekkelijke gebieden van Spanje, vanaf een Appartementje tot aan de meest luxueuze Villa. Kortom Uw eigen huis kopen in Spanje, dat precies past bij Uw eisen, wensen en mogelijkheden, is nu dichterbij dan U denkt. En, dat alles met veel minder zorgen, kosten en tijdverlies, en voor Uzelf meer zekerheden!
Dus, samen met U zoeken en ontwikkelen wij graag een passende voorselectie om binnenkort met U te bezichtigen, en daardoor snel Uw favoriete vakantiehuis in Spanje te ontdekken. Dit vinden we vast en zeker samen uit ons zeer ruime en gevarieerde assortiment met duizenden verschillende bestaande, nieuwe en nog te bouwen koopwoningen, in tientallen locaties en in meerdere provincies. En, indien gewenst dan kunnen we Uw nieuwe eigendom ook renderend voor U verhuren.
Heeft U daarover vragen voor ons team? Stel deze dan even in Uw eigen mail aan ons, zodat wij indien gewenst contact met U kunnen opnemen om U goed verder te helpen. 

Via welk telefoonnummer kunnen we U het beste bereiken, voor nader overleg? 

Exconiratiebeding:Hoewel uiterste zorg is besteed aan de inhoud van de bovenvermelde informatie, kan geen enkele aansprakelijkheid worden aanvaard voor volstrekte juistheid en volledigheid van de gegevens, en/of tussentijdse prijswijzingen.

Informatie

  • Prijs: € 185.000,00
  • Geplaatst op: 20-03-2019
  • Bekeken: 306 keer
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

  • Naam: UwCasa
  • Telefoonnummer: 00316-2059 7549
  • Plaatsnaam: Swifterbant
  • Winkel UwCasa

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright bij Bijzonderezaken, alle rechten voorbehouden.