Aangeboden: Bungalow in CALPE met airco en zeezicht bij zwembad met spa | Swifterbant | Onroerend Goed | 2e Woning | Bijzonderezaken

BijzondereZaken.nl

Aangeboden: Bungalow in CALPE met airco en zeezicht bij zwembad met spa

Omschrijving:

UW bungalow in Calpeen onze code: UWCASA-11218

Deze bungalow in Calpe ligt op het zuiden en biedt u als volgende eigenaar prachtige panoramisch uitzicht op de Middellandse zee. En u vindt dit moois op maar 2,5 km. van het strand van Calpe. In deze woning vindt u 3 slaap met 2 badkamers, een woonkamer en een open keuken. Verder beschikt u in deze woning over ingebouwde kasten in elke slaapkamer, airconditioning (warm/koud). Alsook een terras, gemeenschappelijk zwembad met spa en bar en restaurants. Deze en vergelijkbare mogelijkheden tonen we u graag zodra jullie ook kunnen. Wanneer schikt dit u het best?

UW FACILITEITEN:Open keuken, Airco, Zeezicht, Zwembad gezamenlijk met spa.

Deze bungalow in Calpe van 110 op 327 m2, met 3 slaap en 2 badkamers, kost u € 149.000, en bezichtigen kan zodra u ook kunt.

En op onze site UwCasa vindt u, naar boeiende Nieuwsbrieven, nog veel meer nieuwe en bestaande woningen aan en rond de mooiste kusten van Spanje.

UW LOCATIE: Calpe

Het oude vissersdorpje Calpe is een populaire plaats aan de Costa Blanca en zeer herkenbaar door de bekende hoge rots in zee, El Peñon de Ifach. De prachtige natuur en mooie blauwe zee maken dit tot een ideale vakantiebestemming, zowel in de zomer als de winter. Het binnenland is bergachtig en in de stad wandelt u door kleine pittoreske straatjes en over gezellige pleintjes. Er zijn diverse barretjes en goede restaurants, velen met gezellige uitnodigende terrassen. Voor de actieve vakantiegangers zijn golfen, zeilen en duiken een paar voorbeelden van de sporten die hier mogelijk zijn.

UW CASA 

Ook U bent nu serieus op zoek naar uw eigen vakantiehuis in Spanje aan of rond een van de mooiste kusten van Spanje, en U zoekt natuurlijk een woning die precies bij jullie past. Daarbij kunt U veel zoektijd besparen met onze professionele aanpak, omdat wij al tientallen jaren ervaring hebben met het vinden en overdragen van heel wat woningen in de meest aantrekkelijke gebieden van Spanje, vanaf een Appartementje tot aan de meest luxueuze Villa. Kortom Uw eigen huis kopen in Spanje, dat precies past bij Uw eisen, wensen en mogelijkheden, is nu dichterbij dan U denkt. En, dat alles met veel minder zorgen, kosten en tijdverlies, en voor Uzelf meer zekerheden!
Dus, samen met U zoeken en ontwikkelen wij graag een passende voorselectie om binnenkort met U te bezichtigen, en daardoor snel Uw favoriete vakantiehuis in Spanje te ontdekken. Dit vinden we vast en zeker samen uit ons zeer ruime en gevarieerde assortiment met duizenden verschillende bestaande, nieuwe en nog te bouwen koopwoningen, in tientallen locaties en in meerdere provincies. En, indien gewenst dan kunnen we Uw nieuwe eigendom ook renderend voor U verhuren.
Heeft U daarover vragen voor ons team? Stel deze dan even in Uw eigen mail aan ons, zodat wij indien gewenst contact met U kunnen opnemen om U goed verder te helpen. 

Via welk telefoonnummer kunnen we U het beste bereiken, voor nader overleg? 

Exconiratiebeding:Hoewel uiterste zorg is besteed aan de inhoud van de bovenvermelde informatie, kan geen enkele aansprakelijkheid worden aanvaard voor volstrekte juistheid en volledigheid van de gegevens, en/of tussentijdse prijswijzingen.

Informatie

  • Prijs: € 149.000,00
  • Geplaatst op: 24-03-2019
  • Bekeken: 330 keer
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

  • Naam: UwCasa
  • Telefoonnummer: 00316-2059 7549
  • Plaatsnaam: Swifterbant
  • Winkel UwCasa

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright bij Bijzonderezaken, alle rechten voorbehouden.