Aangeboden: Uw vakantiehuis in QUESADA met balkon aan zwembad | Swifterbant | Onroerend Goed | 2e Woning | Bijzonderezaken

BijzondereZaken.nl

Aangeboden: Uw vakantiehuis in QUESADA met balkon aan zwembad

Omschrijving:

UW vakantiehuis in Quesadaen onze code: UWCASA-4331

Dit mooie gezellige vakantiehuis in Quesada ligt aan de rand van het bijzondere stadje Ciudad Quesada met tal van bars en restaurants. Deze woning vindt u op maar 2.5 km afstand, dus ideaal voor een uitstapje met uw fiets. De woning zelf heeft 2 slaapkamers die toegang hebben tot het balkon en 2 badkamers waarvan 1 met ligbad. Uw zonnige tuintje ligt tegen het gezamenlijke zwembad. U kunt als volgende eigenaar dus zo uit uw tuin naar het mooie zwembad lopen! Deze woning heeft echt alles om heerlijke dagen in de zon door te brengen. Ziet u deze mooie woning wel voor uzelf zitten? Aarzel dan niet om een bezichtiging te plannen of meer informatie aan te vragen.

UW FACILITEITEN: Airconditioning, Keuken, Koel/vries combi, Oven, Vaatwasser, Wasmachine, Ligbad, Separate douche, Balkon, Tuin/terras, Zwembad gezamenlijk

Dit vakantiehuis in Quesada van 98-105 m2, met 2 slaap en 2 badkamers, kost u € 129.000,-, en bezichtigen kan zodra u ook kunt. 

En op onze site van UwCasa vindt u, naast leerzame Nieuwsbrieven, nog veel meer nieuwe en bestaande woningen aan en rond de mooiste kusten van Spanje. 

UW LOCATIE: Quesada

Ciudad Quesada is een plaats apart en gelegen in een vallei tussen twee heuvels op slechts 6 km van de kust. Het is een mooie locatie met panoramische uitzichten, vele soorten voorzieningen en een goede bereikbaarheid. Vlakbij liggen de plaatsen Benijófar en Rojales. Hier vindt u ook allerlei soorten winkels, restaurants en cafés. In Benijófar zijn ook een aantal Nederlandse winkels gevestigd waaronder een slager, bakker, snackbar en een modewinkel. Voor de liefhebber is er een prachtig golf resort.

UW CASA 
Ook U bent nu serieus op zoek naar uw eigen vakantiehuis in Spanje aan of rond een van de mooiste kusten van Spanje. En U zoekt natuurlijk een woning die precies bij jullie past, toch? Daarbij kunt U veel zoektijd besparen met onze professionele aanpak, omdat wij al tientallen jaren ervaring hebben met het vinden en overdragen van heel wat woningen in de meest aantrekkelijke gebieden van Spanje. Dit vanaf een Appartementje tot aan de meest luxueuze Villa. Kortom Uw eigen huis kopen in Spanje, dat precies past bij Uw eisen, wensen en mogelijkheden, is nu dichterbij dan U denkt. En, dat alles met veel minder zorgen, kosten en tijdverlies, en voor Uzelf veel meer zekerheden!
Dus, samen met U zoeken en ontwikkelen wij graag een passende voorselectie om binnenkort met U te bezichtigen, en daardoor snel Uw favoriete vakantiehuis in Spanje te ontdekken. Dit vinden we vast en zeker samen uit ons zeer ruime en gevarieerde assortiment met duizenden verschillende bestaande, nieuwe en nog te bouwen koopwoningen, in tientallen locaties en in meerdere provincies. En, indien gewenst dan kunnen we Uw nieuwe eigendom ook renderend voor U verhuren.
Heeft U daarover vragen voor ons team? Stel deze dan even in Uw eigen mail aan ons, zodat wij indien gewenst contact met U kunnen opnemen om U goed verder te helpen. 

Via welk telefoonnummer kunnen we U het beste bereiken, voor nader overleg?  

Exconiratiebeding:Hoewel uiterste zorg is besteed aan de inhoud van de bovenvermelde informatie, kan geen enkele aansprakelijkheid worden aanvaard voor volstrekte juistheid en volledigheid van de gegevens, en/of tussentijdse prijswijzingen.

Informatie

  • Prijs: € 129.000,00
  • Geplaatst op: 17-04-2019
  • Bekeken: 427 keer
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

  • Naam: UwCasa
  • Telefoonnummer: 00316-2059 7549
  • Plaatsnaam: Swifterbant
  • Winkel UwCasa

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright bij Bijzonderezaken, alle rechten voorbehouden.