Aangeboden: Uw vakantiehuis in VILLAMARTIN bij Golfbaan en zwembad | Swifterbant | Onroerend Goed | 2e Woning | Bijzonderezaken

BijzondereZaken.nl

Aangeboden: Uw vakantiehuis in VILLAMARTIN bij Golfbaan en zwembad

Omschrijving:

UW vakantiehuis in Villamartinen onze code: UWCASA-4360

Deze leuke geschakelde woning vindt u als vakantiehuis in Villamartin op wandelafstand van de golfbanen. Dit huis bevat 2 slaap met 2 badkamers waarvan één met ligbad. De traditionele keuken heeft de nodige voorzieningen zoals een koelkast en oven. Vanaf uw solarium kunt u als volgende eigenaar met uw favoriete drankje genieten van de Spaanse zon. Voor een gezellig dagje uit, kunt u naar het unieke en prachtige shoppingcenter La Zenia Boulevard. Er is daar ook een ruime keuze aan restaurants en bars. Kortom alles om te genieten van het Spaanse leven, ligt op uw wandel of fietsroute, toch? Voor verdere vragen en jullie bezichtigingen, contacteer dan even ons kantoor.

UW FACILITEITEN:Keuken, Koel/vries combi, Wasmachine, Ligbad, Separate douche, Balkon, Dakterras, Parkeerplaats privé, Zwembad gezamenlijk.

Dit vakantiehuis in Villamartin van 82 op 154 m2, met 2 slaap en 2 badkamers, kost u € 125.000,-, en bezichtigen kan zodra jullie ook kunnen. 

En op onze site van UwCasa vindt u, naast prachtige Nieuwsbrieven, nog veel meer nieuwe en bestaande woningen aan en rond de mooiste kusten van Spanje. 

UW LOCATIE: Villamartin

Villamartín is de naam van zowel een verstedelijking als van een golfbaan in Orihuela Costa , in de provincie Alicante in de regio Valencia. Villamartín is een van de vele nieuwe ontwikkelingen in het afgelopen decennium. Het gebied is erg populair en heeft zich in de laatste 10 jaar getransformeerd van een dorp tot een modern ogende stad. Er zijn golfbanen in de buurt en vele stranden. Het dichtstbijzijnde strand is die van La Zenia. Villamartín heeft zon 300 dagen zon en een gemiddelde jaarlijkse temperatuur van 20 graden. Villamartín heeft 2 golfbanen, zoals Campo de Golf Villamartín en Campo de Golf Las Ramblas.

UW CASA 
Ook U bent nu serieus op zoek naar uw eigen vakantiehuis in Spanje aan of rond een van de mooiste kusten van Spanje. En U zoekt natuurlijk een woning die precies bij jullie past, toch? Daarbij kunt U veel zoektijd besparen met onze professionele aanpak, omdat wij al tientallen jaren ervaring hebben met het vinden en overdragen van heel wat woningen in de meest aantrekkelijke gebieden van Spanje. Dit vanaf een Appartementje tot aan de meest luxueuze Villa. Kortom Uw eigen huis kopen in Spanje, dat precies past bij Uw eisen, wensen en mogelijkheden, is nu dichterbij dan U denkt. En, dat alles met veel minder zorgen, kosten en tijdverlies, en voor Uzelf veel meer zekerheden!
Dus, samen met U zoeken en ontwikkelen wij graag een passende voorselectie om binnenkort met U te bezichtigen, en daardoor snel Uw favoriete vakantiehuis in Spanje te ontdekken. Dit vinden we vast en zeker samen uit ons zeer ruime en gevarieerde assortiment met duizenden verschillende bestaande, nieuwe en nog te bouwen koopwoningen, in tientallen locaties en in meerdere provincies. En, indien gewenst dan kunnen we Uw nieuwe eigendom ook renderend voor U verhuren.
Heeft U daarover vragen voor ons team? Stel deze dan even in Uw eigen mail aan ons, zodat wij indien gewenst contact met U kunnen opnemen om U goed verder te helpen. 

Via welk telefoonnummer kunnen we U het beste bereiken, voor nader overleg?  

Exconiratiebeding:Hoewel uiterste zorg is besteed aan de inhoud van de bovenvermelde informatie, kan geen enkele aansprakelijkheid worden aanvaard voor volstrekte juistheid en volledigheid van de gegevens, en/of tussentijdse prijswijzingen.

Informatie

  • Prijs: € 125.000,00
  • Geplaatst op: 27-04-2019
  • Bekeken: 360 keer
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

  • Naam: UwCasa
  • Telefoonnummer: 00316-2059 7549
  • Plaatsnaam: Swifterbant
  • Winkel UwCasa

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright bij Bijzonderezaken, alle rechten voorbehouden.