Aangeboden: Uw appartement in TORREVIEJA met terrassen bij zwembad | Swifterbant | Onroerend Goed | 2e Woning | Bijzonderezaken

BijzondereZaken.nl

Aangeboden: Uw appartement in TORREVIEJA met terrassen bij zwembad

Omschrijving:

UW appartement in Torreviejaen onze code: UWCASA-4339

Dit leuke duplex appartement in Torrevieja kunt u vinden in Playa Flamenca. Deze woning heeft 2 mooi ingerichte slaapkamers en een badkamer met bubbelbad. De woon- en eetkamer vormen één geheel. En de open haard zorgt voor een extra gezelligheidsfactor. De keuken geeft alle nodige voorzieningen om lekker te kokkerellen. Gaat u liever uit eten? Bars en restaurants vindt u als volgende eigenaar op wandelafstand. Voor jullie bezichtiging, meer foto’s of informatie, contacteer even ons kantoor.

UW FACILITEITEN:Airconditioning, Keuken, Koel/vries combi, Magnetron, Oven, Wasmachine, Ligbad, Balkon, Berging, Dakterras, Zeezicht, Zwembad gezamenlijk

Dit appartement in Torrevieja van 71-91 m2, met 2 slaap en 1 badkamers, kost u € 89.995,-, en bezichtigen kan zodra u ook kunt. 

En op onze site van UwCasa vindt u, naast duidelijke Nieuwsbrieven, nog veel meer nieuwe en bestaande woningen aan en rond de mooiste kusten van Spanje. 

UW LOCATIE: Torrevieja

Torrevieja staat zowel bekend om zijn zoutmeren als kuuroorden voor reuma, astma en ischias. De gemiddelde weersomstandigheden gedurende een jaar zien er als volgt uit: ongeveer 90% zon, 8% bewolking en 2% regen. In de wintermaanden kan de temperatuur nog oplopen tot ruim boven de 20 graden dus een uitstekende plaats om te overwinteren! De bereikbaarheid van Torrevieja is uitstekend te noemen en dit komt onder andere door de vliegvelden van Alicante en Murcia die beiden ongeveer 40 km van Torrevieja liggen.

UW CASA 
Ook U bent nu serieus op zoek naar uw eigen vakantiehuis in Spanje aan of rond een van de mooiste kusten van Spanje. En U zoekt natuurlijk een woning die precies bij jullie past, toch? Daarbij kunt U veel zoektijd besparen met onze professionele aanpak, omdat wij al tientallen jaren ervaring hebben met het vinden en overdragen van heel wat woningen in de meest aantrekkelijke gebieden van Spanje. Dit vanaf een Appartementje tot aan de meest luxueuze Villa. Kortom Uw eigen huis kopen in Spanje, dat precies past bij Uw eisen, wensen en mogelijkheden, is nu dichterbij dan U denkt. En, dat alles met veel minder zorgen, kosten en tijdverlies, en voor Uzelf veel meer zekerheden!
Dus, samen met U zoeken en ontwikkelen wij graag een passende voorselectie om binnenkort met U te bezichtigen, en daardoor snel Uw favoriete vakantiehuis in Spanje te ontdekken. Dit vinden we vast en zeker samen uit ons zeer ruime en gevarieerde assortiment met duizenden verschillende bestaande, nieuwe en nog te bouwen koopwoningen, in tientallen locaties en in meerdere provincies. En, indien gewenst dan kunnen we Uw nieuwe eigendom ook renderend voor U verhuren.
Heeft U daarover vragen voor ons team? Stel deze dan even in Uw eigen mail aan ons, zodat wij indien gewenst contact met U kunnen opnemen om U goed verder te helpen. 

Via welk telefoonnummer kunnen we U het beste bereiken, voor nader overleg?  

Exconiratiebeding:Hoewel uiterste zorg is besteed aan de inhoud van de bovenvermelde informatie, kan geen enkele aansprakelijkheid worden aanvaard voor volstrekte juistheid en volledigheid van de gegevens, en/of tussentijdse prijswijzingen.

Informatie

  • Prijs: € 89.995,00
  • Geplaatst op: 28-04-2019
  • Bekeken: 379 keer
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

  • Naam: UwCasa
  • Telefoonnummer: 00316-2059 7549
  • Plaatsnaam: Swifterbant
  • Winkel UwCasa

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright bij Bijzonderezaken, alle rechten voorbehouden.