Aangeboden: Ruime Finca in HONDON DE LAS NIIEVES met palmbomen en zwembad | Swifterbant | Onroerend Goed | 2e Woning | Bijzonderezaken

BijzondereZaken.nl

Aangeboden: Ruime Finca in HONDON DE LAS NIIEVES met palmbomen en zwembad

Omschrijving:

UW Finca in Hondon de las Nieves en onze code: UWCASA-512

Recent voor u verlaagd van € 249.000,- naar € 239.000,-! Ziet u zich als volgende eigenaar al genieten in deze finca in Hondon de las Nieves op deze schaduwrijke grote veranda? En genietend van het prachtige uitzicht op uw zwembad in dit prachtige mediterrane landgoed van 2.880 m2? Daar heeft u alle tijd voor met deze eenvoudig te onderhouden tuin. Dit landgoed met de prachtige grote palmen rondom het zwembad worden volautomatisch van water voorzien! In de woonkamer is de sfeer van een heuse finca door het Moorse tegelwerk bepalend. De keuken oogt helder door de lichte kleurstelling en 2 grote ramen. De gang die eveneens is voorzien van het fraaie tegelwerk brengt u naar de 4 slaap met 3 badkamers. Deze finca op een landgoed van bijna 3.000 m2 is een bezichtiging meer dan waard! 

UW FACILITEITEN:  Airconditioning, Ligbad, Douche, Tuin, Terras, Zwembad privé.

Deze Finca in Hondon de las Nieves, van 180 op 2.880 m2, met 4 slaap en 3 badkamers, kost u NU maar € 239.000,-, en bezichtigen kan zodra jullie ook kunnen. 

En op onze site van UwCasa vindt u, naast interessante Nieuwsbrieven, nog veel meer nieuwe en bestaande woningen aan en rond de mooiste kusten van Spanje. 

UW LOCATIE: Hondon de las Nieves

Hondón de las Nieves is een dorpje in de Hondón vallei. Deze vallei, van de kuststreek afgesloten door het Crevillente gebergte, is een bijna nog ongerept gebied met enkele kleine dorpjes. De vallei is ingesloten tussen prachtige bergen, die van zonsopgang tot zonsondergang van uiterlijk lijken te veranderen door het wenden van de zon. De slingerende weggetjes zijn omlijst met afwisselend gaarden van olijfbomen, amandelbomen en druiven. Verschillende bodega´s verkopen fantastische wijnen gemaakt van de plaatselijke druiven. In het dorpje zijn een paar kleine supermarkten, bakkers, slagerijen en andere winkeltjes, een meer dan een eeuw oude bodega verkoopt wijnen van de plaatselijke druiven. Tevens is er twee keer per week een kleine markt. Met de prachtige stranden van de Costa Blanca op slechts 40 km afstand is de Hondón vallei de ideale plaats voor hen die de rust zoeken, maar ook regelmatig de gezellige drukte van de kust willen opzoeken!

UW CASA 
Ook U bent nu serieus op zoek naar uw eigen vakantiehuis in Spanje aan of rond een van de mooiste kusten van Spanje. En U zoekt natuurlijk een woning die precies bij jullie past, toch? Daarbij kunt U veel zoektijd besparen met onze professionele aanpak, omdat wij al tientallen jaren ervaring hebben met het vinden en overdragen van heel wat woningen in de meest aantrekkelijke gebieden van Spanje. Dit vanaf een Appartementje tot aan de meest luxueuze Villa. Kortom Uw eigen huis kopen in Spanje, dat precies past bij Uw eisen, wensen en mogelijkheden, is nu dichterbij dan U denkt. En, dat alles met veel minder zorgen, kosten en tijdverlies, en voor Uzelf veel meer zekerheden!
Dus, samen met U zoeken en ontwikkelen wij graag een passende voorselectie om binnenkort met U te bezichtigen, en daardoor snel Uw favoriete vakantiehuis in Spanje te ontdekken. Dit vinden we vast en zeker samen uit ons zeer ruime en gevarieerde assortiment met duizenden verschillende bestaande, nieuwe en nog te bouwen koopwoningen, in tientallen locaties en in meerdere provincies. En, indien gewenst dan kunnen we Uw nieuwe eigendom ook renderend voor U verhuren.
Heeft U daarover vragen voor ons team? Stel deze dan even in Uw eigen mail aan ons, zodat wij indien gewenst contact met U kunnen opnemen om U goed verder te helpen. 

Via welk telefoonnummer kunnen we U het beste bereiken, voor nader overleg? 

Exconiratiebeding:Hoewel uiterste zorg is besteed aan de inhoud van de bovenvermelde informatie, kan geen enkele aansprakelijkheid worden aanvaard voor volstrekte juistheid en volledigheid van de gegevens, en/of tussentijdse prijswijzingen.

Informatie

  • Prijs: € 239.000,00
  • Geplaatst op: 12-05-2019
  • Bekeken: 370 keer
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

  • Naam: UwCasa
  • Telefoonnummer: 00316-2059 7549
  • Plaatsnaam: Swifterbant
  • Winkel UwCasa

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright bij Bijzonderezaken, alle rechten voorbehouden.