Aangeboden: Nieuw appartement in MORAIRA bij mooie zwembaden | Swifterbant | Onroerend Goed | 2e Woning | Bijzonderezaken

BijzondereZaken.nl

Aangeboden: Nieuw appartement in MORAIRA bij mooie zwembaden

Omschrijving:

UW penthouse in MORAIRA en onze code: UWCASA-PMJ10

Dit betaalbare penthouse in Moraira vindt u binnen een kleinschalig nieuwbouw complex. En u kunt daarbij kiezen uit appartementen met terras en privé tuin op de onderste verdieping en penthouses met terras en barbecue op de bovenste. Deze woningen hebben zijdelings uitzicht over de vallei van Moraira en bieden u een wooneetkamer met half open keuken, 2 slaap met 1 badkamers.

Er zijn grote gemeenschappelijke zwembaden op enkele wandelminuten met tevens een barretje. Dit is in de zomermaanden geopend is en u bereikt dit lopend naar een klein baaitje. Penthouses met barbecue zijn al beschikbaar vanaf onze genoemde prijs. Mogen we een kijkkeuze met u inplannen zodra dit jullie ook schikt?

UW FACILITEITEN: Zwembad gezamenlijk

Dit penthouse in Moraira van 104 m2, met 2 slaap en 1 badkamers, kost u € 169.991,

En op onze site van UwCasa vindt u, naast prachtige Nieuwsbrieven, nog veel meer nieuwe en bestaande woningen aan en rond de mooiste kusten van Spanje.

UW LOCATIE: Moraira

Moraira is een prachtig Spaans dorpje gelegen aan de zee tussen Calpe en Javea. Ook wel eens het Saint Tropez van Spanje genoemd. Er zijn vele gezellige pleintjes, terrasjes, barretjes, historische gebouwen en heerlijke restaurantjes. De Spaanse sfeer is hier goed te proeven: bezoekt u maar eens het oude kasteel van Moraira en de uitkijktoren die vroeger ter bescherming tegen zeerovers diende. Ook de imposante jachthaven, beschut tussen de rotsen van Cap Blanc en Punta de Moraira, is een bezichtiging waard. Bij de visafslag haalt u in de ochtend uw eigen verse vis.

UW CASA 

Ook U zult nu serieus op zoek zijn en uw eigen vakantiehuis in Spanje kopen aan of rond een van de mooiste kusten. En U zoekt natuurlijk een woning die precies bij jullie past, toch? Daarbij kunt U veel zoektijd besparen met onze professionele aanpak, omdat wij al tientallen jaren ervaring hebben met het vinden en overdragen van heel wat woningen in de meest aantrekkelijke gebieden van Spanje. Dit vanaf een Appartementje tot aan de meest luxueuze Villa. Kortom Uw eigen huis kopen in Spanje, dat precies past bij Uw eisen, wensen en mogelijkheden, is nu dichterbij dan U denkt. En, dat alles met veel minder zorgen, kosten en tijdverlies, en voor Uzelf veel meer zekerheden!

Dus, samen met U zoeken en ontwikkelen wij graag een passende voorselectie om binnenkort met U te bezichtigen, en daardoor snel Uw favoriete vakantiehuis in Spanje te ontdekken. Dit vinden we vast en zeker samen uit ons zeer ruime en gevarieerde assortiment met duizenden verschillende bestaande, nieuwe en nog te bouwen koopwoningen, in tientallen locaties en in meerdere provincies. En, indien gewenst dan kunnen we Uw nieuwe eigendom ook renderend voor U verhuren.

Heeft U daarover vragen voor ons team? Stel deze dan even in Uw eigen mail aan ons, zodat wij indien gewenst contact met U kunnen opnemen om U goed verder te helpen. 

Via welk telefoonnummer kunnen we U het beste bereiken, voor nader overleg? 

Exconiratiebeding: Hoewel uiterste zorg is besteed aan de inhoud van de bovenvermelde informatie, kan geen enkele aansprakelijkheid worden aanvaard voor volstrekte juistheid en volledigheid van de gegevens, en/of tussentijdse prijswijzingen.

Informatie

  • Prijs: € 169.991,00
  • Geplaatst op: 26-05-2019
  • Bekeken: 311 keer
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

  • Naam: UwCasa
  • Telefoonnummer: 00316-2059 7549
  • Plaatsnaam: Swifterbant
  • Winkel UwCasa

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Copyright bij Bijzonderezaken, alle rechten voorbehouden.