Aangeboden: Rijopleiding! | Amsterdam | Cursus / Workshop | Bijzonderezaken

BijzondereZaken.nl

Bijzondere Aanbieding

Bijzondere Aanbieding

Aangeboden: Rijopleiding!

Kenmerken:

Omschrijving:

Goede en leuke rijopleiding (cat.b) al voor 38 euro p/u
Veel tevreden rijders! Ook faalangst en opfrislessen.

Wij maken graag kennis met je en nodigen je uit om bij ons je rijopleiding te volgen. Wij geven les volgens de CBR-methode RIS. (Rijden In Stappen). Landelijk is het slagingspercentage aanzienlijk hoger voor mensen die volgens deze methode lessen. Stap voor stap word je op een veilige en verkeersinzichtelijke manier het autorijden geleerd. In een les van 1 ˝ uur kunnen wij meer behandelen waardoor de doorlooptijd van je opleiding korter wordt. Ervaring leert dat dit je sneller de rijvaardigheid aan leert en dat je daarmee sneller aan je CBR - examen kunt deelnemen. Wij promoten dit en maken het daarom financieel aantrekkelijk voor je.

Natuurlijk kun je indien gewenst ook rijles volgens de standaard methode volgen.

Staan en gaan waar je wil! Naar je school, je werk, op vakantie etc. Verkeersschool Jungen, de rijschool van Amsterdam, zorgt er samen met jou voor dat je goed, veilig en snel leert autorijden. Wij geven les in soepele, comfortabele en frisse lesauto’s die volledig voldoen aan de eisen van het CBR, waarin je met plezier je rijopleiding volgt en afrondt.

Wij besteden gedurende je opleiding aandacht aan Het Nieuwe Rijden. Hiermee leer je milieuvriendelijk en kostenbesparend rijden Vlot, veilig, verkeersinzichtelijk en een leuke sfeer zijn onze sleutelwoorden. Onze instructeurs zijn WRM2009 opgeleid en RIS-gecertificeerd. Hierdoor weet je dat je opgeleid wordt volgens de nieuwste opleidings- en exameneisen van het CBR.Uiteraard zijn onze verzekeringen goed geregeld.

Het omgaan met en wegnemen van faalangst en rijangst is onze expertise.

Enige tijd geen auto gereden , behoefte aan bijleren van de nieuwste verkeersregels, lukt het parkeren niet zo goed of is de parkeergarage bijvoorbeeld best een probleem? Voor een Opfriscursus ben je bij ons aan het goede adres.

We rijden in Amsterdam, Buitenveldert en Amstelveen, Duivendrecht, Zwanenburg, Halfweg, Ouder Amstel, Uithoorn, Abcoude, Diemen en Badhoevedorp.

Wanneer je bij ons je opleiding volgt en je een nieuwe leerling aanbrengt, hebben wij een aantrekkelijke bonus voor je.

Het rijbewijs B geeft je een nieuwe Vrijheid.

Informatie

 • Prijs: Zie omschrijving
 • Geplaatst op: 14-11-2013
 • Bekeken: 824 keer
 • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

ANTIEK

ANTIEK

Bijzondere Zaken Facebook & Twitter

Bijzondere Zaken        Facebook & Twitter

Copyright bij Bijzonderezaken, alle rechten voorbehouden.