Aangeboden: Munthandel Kevelam | Garderen | Diversen | Bijzonderezaken

BijzondereZaken.nl

Bijzondere Aanbieding

Bijzondere Aanbieding

Aangeboden: Munthandel Kevelam

Kenmerken:

Omschrijving:

Verzamelmunten
In onze webwinkel voor verzamelmunten vindt u een ruime greep uit ons aanbod. Door onze jarenlange ervaring, ons uitgebreide netwerk en onze naamsbekendheid kunnen wij u een uitgebreid aanbod van munten presenteren waarin u ook de zeldzamere jaartallen en de betere kwaliteiten zult vinden. Mocht u toch niet vinden wat u zoekt, dan kunt u ons altijd een e-mail sturen of bellen. Overigens omvat de webwinkel voor verzamelmunten ook bankpapier en catalogi.

Edelmetalen
Dagelijks verhandelen wij zilveren en gouden munten, baren zilver en goud alsmede andere objecten van goud en zilver. Doordat deze activiteiten relatief weinig tijd kosten en wij lage overheadkosten hebben, kunnen wij de marges tussen aan- en verkoop klein houden. De prijzen in onze webwinkel voor de aankoop van goud en zilver worden automatisch aangepast aan de actuele koersen.

Prijslijst
Regelmatig stellen wij een uitgebreide catalogus met ons aanbod samen. Op aanvraag sturen wij u deze gratis toe. U kunt deze catalogus aanvragen door een e-mail te sturen met daarin uw adresgegevens. Ons e-mailadres is . Bellen kan natuurlijk ook: 0577-461955.

Handel
Door onze jarenlange ervaring en goede reputatie weten ook veel handelaren ons te vinden. Zo voorzien wij veel handelaren van de nieuwste uitgiftes van de Koninklijke Nederlandse Munt.

Welkom
Tenslotte nodigen wij u van harte uit om ons bedrijf te bezoeken. Ons kantoor is gevestigd te Garderen. Om u goed van dienst te kunnen zijn, verzoeken wij u vriendelijk om vooraf een afspraak te maken.

Fam. H. Kevelam

Informatie

 • Prijs Op aanvraag
 • Geplaatst op: 10-01-2015
 • Bekeken: 1481 keer
 • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

ANTIEK

ANTIEK

Bijzondere Zaken Facebook & Twitter

Bijzondere Zaken        Facebook & Twitter

Copyright bij Bijzonderezaken, alle rechten voorbehouden.