Aangeboden: One day I'll Fly Away | Hilversum | Buiten Europa | Vakanties & Reizen | Buiten-Europa | Bijzonderezaken

BijzondereZaken.nl

Aangeboden: One day I'll Fly Away

Omschrijving:

Combineer tijdens deze 33-dgse reis vier verschillende landen en combineer een camperreis door Nieuw-Zeeland met een bezoek aan Bangkok, Sydney en Dubai. v.a. €2295,-
www.wrc.nl

Zoals de titel van deze reis aangeeft is het niet zo maar een ‘gewone’ reis. Neen, u bezoekt maar liefst vier verschillende landen tijdens deze 33-daagse reis. Dit is allemaal mogelijk met de gerenommeerde luchtvaartmaatschappij Emirates. U betaalt het vliegtarief naar Nieuw-Zeeland en maakt zonder extra vliegkosten diverse stops onderweg. Het grootste gedeelte van het verblijf van deze reis is gericht op een camperreis door Nieuw-Zeeland met Alpha Campervans. Het reisprogramma kan zoals u van WRC Reizen gewend bent worden aangepast aan uw wensen! 

Bangkok, 'Stad der Engelen’ 
Bijna driekwart van de buitenlanders komt aan in Bangkok. Deze megastad telt (vermoedelijk) ruim 12 miljoen inwoners, van schatrijk tot straatarm, van ultramodern tot uiterst conservatief en van blond tot gitzwarte kroes. Bangkok is een kwestie van leven en laten leven, temidden van honderden tempels, markten, winkelcentra en overvolle wegen die soms 24 uur per dag muurvast zitten. 
De Thaise hoofdstad, door Thai vaak Krung Thep (Stad der Engelen) genoemd, is een duidelijk voorbeeld van ‘fascinerende chaos’. U houdt er van of u haat het. Het is een stedelijke conglomeraat waar werkelijk alles te doen en te krijgen is. De hotels zijn er onovertroffen, zeker die met uitzicht op de slagader van de stad, de rivier Chao Phraya. Op de markten is alles te koop wat een mens zich maar kan voorstellen. Absolute koploper is op dit gebied de Chatuchak Weekend Market, met duizenden winkeltjes. Maar ook upmarket komt de fervente winkelliefhebber aan zijn of haar trekken. Mahboonkrong (MBK) is in Nederlandse ogen al een fraai winkelparadijs, het wordt overtroffen door bijvoorbeeld Central Chit Lom, het Siam Center en zeker door Siam Paragon. Hier zijn alle topmerken uit alle windstreken van de wereld vertegenwoordigd. In Siam Paragon vindt u ook het grootste zoutwater-aquarium van Zuidoost-Azië, voorzien van 30.000 dieren. U kunt er zelfs duiken met garantie dat u minstens 20 haaien tegenkomt. 

Sydney 
Sydney – Opera House, Harbour Bridge, de oude stad ‘The Rocks’, Darling Harbour, de stranden van Manly en Bondi, een ruim aanbod aan pubs, restaurants en winkels. Sydney – een kosmopolitische, dynamische stad gelegen aan een prachtige baai die u beslist niet mag missen. 
Ondanks de grootte is de atmosfeer in de stad gezellig en aangenaam. De bebouwing vormt een harmonisch geheel van pioniershuizen, Victoriaanse villa’s en moderne wolkenkrabbers, parken en terrassen, bruggen en wegen. 
Uiteraard behoort een bezoek aan het markante Opera gebouw tot de verplichte nummers, ook mag u in geen geval de pioniershuizen bij de Rocks en de Sydney Harbour Bridge missen. Ga met de monorail naar Darling Harbour, waar talloze leuke attracties, winkels, restaurants en bars wachten. Een spectaculair uitzicht over de stad heeft u van de goudgekleurde Sydney Tower. Het uitgaansleven speelt zich voor een groot deel af in Kings Cross. De buurt vormt een levendig geheel van restaurants, bars, terrassen, cabarettheaters en nightclubs. Het aangename klimaat zorgt ervoor dat een rijke flaneercultuur is ontstaan. 

Nieuw-Zeeland ‘land van uitersten’ 
Nieuw-Zeeland is een land met een gevarieerd natuurschoon, verschillende klimaten, ouderwetse gastvrijheid en een land met een rijke historie en cultuur. U ziet er zee, Nieuw-Zeelandse Alpen, moderne steden, gletsjers en regenwoud. En dan heeft u alleen nog maar de hoofdstad, de West Coast en de oostelijke Christchurch-Canterbury gebieden bekeken. 
Aotearoa, de Maori-naam voor Nieuw-Zeeland, betekent ‘land van de lange witte wolk’. Het koninkrijk ligt op het zuidelijk halfrond in het zuidwesten van de Grote Oceaan. Het is ongeveer 6,5 keer zo groot als Nederland. Het land is dunbevolkt, aangezien Aotearoa vier keer minder inwoners heeft dan Nederland. Australië ligt het dichtst bij; circa 2000 kilometer ten noordwesten. De Tasmanzee ligt er tussenin. Nieuw-Zeeland bestaat uit twee grote eilanden en heeft tevens een aantal kleinere eilanden. 

Dubai, duizend-en-één-nacht sfeer 
Een sfeertje van Duizend-en-één-nacht waar Oost en West elkaar de hand reiken, oud en nieuw in de vorm van het verleden en heden een smaakvolle symbiose aangaan. Uitersten versus extremen, eeuwen oude historie tegenover high-tec, ongerepte oasen tegenover futuristische architectuur. Deze optelsom maakt de bestemming fascinerend. Dubai is ook de in- en ontschepingshaven van bijna alle cruises in dit gebied, ideaal dan ook om aan een cruise een langer verblijf in de vorm van een week strandvakantie of een citytrip te knopen. Alles wat maar leuk is, om solo, als duo of om met meegereisde kids te doen, vindt u hier. Niets lijkt onmogelijk. Van dierentuin tot pretpark tot waterpark. Het beroemde Cirque du Soleil heeft er een permanente stek. 

Informatie

  • Prijs: Zie omschrijving
  • Geplaatst op: 08-01-2014
  • Bekeken: 541 keer
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Exclusieve relatiebemiddelingen

Exclusieve relatiebemiddelingen

Copyright bij Bijzonderezaken, alle rechten voorbehouden.