Aangeboden: 8 daagse Cleansing Healing Vision Retreat 2021 | Zoetermeer | Buiten Europa | Vakanties & Reizen | Afrika | Bijzonderezaken

BijzondereZaken.nl

Aangeboden: 8 daagse Cleansing Healing Vision Retreat 2021

Omschrijving:

In de westelijke Woestijn van Egypte ligt de prachtige oase El Kharga. Hier vind je nog ongerepte natuur, tempels, stilte, weinig tot geen toeristen en diverse warm water bronnen met sterke helende werking en een prachtige Eco Lodge.

Voor het nieuwe jaar hebben we een unieke reis samengesteld, waarbij het thema is onthaasten, ontdoen van oude ballast, laten helen wat er geheeld mag worden, leven in dankbaarheid, genieten en last but not least werken met de krachtige Law of Attraction door middel van het maken van een vision board voor 2021.

Deze reis heeft de focus liggen op zuivering, persoonlijke groei, het je bewust worden van jouw eigen schaduwstukken én waar je dankbaar voor mag zijn en het neerzetten van jouw visie voor het nieuwe jaar.

Doel van de reis is opgeruimd het nieuwe jaar in en realiseren wat jij graag wilt

 

Om dit doel te bereiken starten we iedere ochtend met themakaarten, waarbij je de spiegel voorgehouden krijgt over waar je nu staat en wat je eventueel te doen hebt. Daarnaast is er ruimte om vooral te genieten van alles wat deze oase te bieden heeft. Iedere dag bezoeken we een helende warm water bron. Deze bronnen hebben een gunstige invloed op lichaam en geest en zijn een weldaad op elk niveau. Ze bevinden zich midden in de natuur en de landbouwvelden. Het water komt vanuit diep in de bodem van de woestijn en is vol van sterk zuiverende en helende mineralen.

We logeren in een prachtige Eco Lodge, niet ver van de Bagawat tombes. Voor ons ontbijt en avondeten wordt iedere dag met liefde door de kok en staf gezorgd. De kamers zijn ruim, met 2 éénpersoonsbedden, goede matrassen en een eigen douche en toilet. In de bouw en stijl van de Eco lodge zijn duurzame en traditionele bouwstijlen en materialen gebruikt, wat voor een harmonieus geheel met de omgeving zorgt.

Wifi is niet aanwezig.

 

 

8 daagse Cleansing, Healing, Vision Retreat 2021

Vertrek: 2 januari 2021 vanaf Luxor t/m 9 januari 2021

Prijs:€ 1275,--

Door de fluctuatie van de euro is er een extra clausule met betrekking tot de prijs.

Indien de wisselkoers van de euro naar de Egyptische pond met meer of minder dan 5% daalt of stijgt, zal de prijs navenant worden aangepast.

minimum aantal deelnemers 4 maximaal 8

Inclusief: Transfers Luxor Airport naar hotel in Luxor en vice versa, transfers Luxor naar El Kharga en vice versa, toeslagen hoogseizoen, 2 overnachtingen in Luxor op basis van 1 persoons-kamer inclusief ontbijt, 5 overnachtingen in Eco Lodge in Kharga inclusief ontbijt en avondeten op basis van 1 pers. kamer, lunches gedurende verblijf in de Oase, transfers genoemd in het programma, entreegelden voor bezoek warm water baden, tips, tempel- en tombes genoemd in programma en begeleiding.

Exclusief: vliegticket naar Luxor, visum, alle overige maaltijden, overige drankjes, persoonlijke uitgaven en optionele excursies en begeleiding.

Verplicht: annuleringsverzekering, reis/ziektekostenverzekering.

Triade Travel te Zoetermeer.

Informatie

  • Prijs: € 1.275,00
  • Geplaatst op: 13-03-2020
  • Bekeken: 177 keer
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Exclusieve relatiebemiddelingen

Exclusieve relatiebemiddelingen

Copyright bij Bijzonderezaken, alle rechten voorbehouden.