Aangeboden: Highlights of NYC & the West | Hilversum | Buiten Europa | Vakanties & Reizen | Noord-Amerika | Bijzonderezaken

BijzondereZaken.nl

Aangeboden: Highlights of NYC & the West

Omschrijving:

Combineer tijdens deze 19-daagse reis een verblijf in New York met een autorondreis door West-Amerika incl. vlucht, hotels & auto v.a. €1273,-  www.wrc.nl

Voordat u naar het westen vliegt bezoekt u New York. Een mensenleven zou niet genoeg zijn om alle hoeken van deze 7,5 miljoen inwoners tellende stad aan de Hudson rivier te verkennen. Naar we verwachten zult u na deze kennismaking nog eens voor langere tijd terugkomen. Hierna vliegt u naar Californië en maakt u kennis met ‘de Highlights of the West’. De genoemde luchtvaartmaatschappijen bieden de mogelijkheid om zonder extra vliegkosten uw vliegreis te onderbreken in Newark.

New York 
New York is de hoofdstad van de American Dream. Wie deze reusachtige, beweeglijke, zenuwslopende stad en haar invloed op de rest van de wereld wil begrijpen, moet er echt zelf heengaan en er wakker worden – te midden van het rumoer en getoeter, het gehuil van de sirenes en de gierende banden. Het New York gevoel moet u zelf ervaren. 
Het verkennen van een stad als New York is aantrekkelijk en gelijktijdig ‘moeilijk’. Aantrekkelijk omdat er zoveel is te zien, moeilijk omdat de overvloed op het eerste gezicht overweldigt. 
New York verzamelt de extravagantste architectuur op het kleinste oppervlak: gigantische wolkenkrabbers, reusachtige bruggen, imposante kerken en te midden van dit alles een park dat bijna twee keer zo groot is als het Europese vorstendom Monaco. 

Het Westen 
Een autoreis langs de nationale parken en de steden in het zuidwesten van de Verenigde Staten spreekt tot ieders verbeelding. Wie kent ze niet van film en televisie, de beelden van het uitzonderlijke natuurschoon van de Grand Canyon, de Golden Gate brug van San Francisco, de verleidelijke lichtreclames van de gokstad Las Vegas en Los Angeles, waar Mickey Mouse thuis is en de film in Hollywood. 
Kenmerkend voor dit deel van Amerika zijn de contrasten. Aan de westkant van de Sierra Nevada, met de besneeuwde toppen, toert u over dichtbeboste hellingen met machtige sequoia- en redwoodbomen en langs diepe kloven met kolkende rivieren. Ten oosten daarvan door zinderende hete woestijnen met hooguit een enkele Joshua tree, een soort reuzen yucca. De bevolking is met afstammelingen uit Europa, Afrika, Mexico en Oost-Azië al net zo gevarieerd. 

Informatie

  • Prijs: Zie omschrijving
  • Geplaatst op: 08-01-2014
  • Bekeken: 478 keer
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Exclusieve relatiebemiddelingen

Exclusieve relatiebemiddelingen

Copyright bij Bijzonderezaken, alle rechten voorbehouden.