Aangeboden: Hoppen langs ABC-eilanden | Hilversum | Buiten Europa | Vakanties & Reizen | Zuid-Amerika | Bijzonderezaken

BijzondereZaken.nl

Aangeboden: Hoppen langs ABC-eilanden

Omschrijving:

De ultieme Antillen-reis! Verblijf tijdens deze 21-dgse reis een week op het zonnige Aruba, Bonaire én Curacao! v.a. €1571,- www.wrc.nl

Dit arrangement bestaat uit een combinatiereis Bonaire, Curaçao & Aruba. U verblijft op ieder eiland 1 week (verblijfsduur kan worden aangepast aan uw wensen). Een schitterende reis waarbij u kennis maakt met drie geheel verschillende eilanden. 

De Caribbean ‘liefde op het eerste gezicht’ 
Het Caribisch gebied is easy en relaxed. Niets hoeft, alles mag én kan. Wegdromen op witte poederzandstranden onder de bekende bounty palmbomen. Maar ook avontuur, watersporten beoefenen, cultuur ontdekken en culinair genieten. De Caribbean kenmerkt zich door een scala aan goede en bijzondere accommodaties, een gastvrije bevolking, opzwepende muziekritmes, mooie stranden, een azuurblauwe zee en.....altijd goed weer. U gaat ongetwijfeld een schitterende vakantie tegemoet en er valt altijd iets nieuws te ontdekken..... 

Bonaire 
Wij hebben het eiland te leen van onze kinderen. Wie op Bonaire aan de praat raakt met de hartelijke inwoners krijgt vroeg of laat deze uitdrukking te horen. Een Bonairiaan is trots op het eiland, geniet er elke dag. En gunt dat zijn kinderen ook. De mooiste van de drie ABC-eilanden is verreweg het anoniemst. Dat moet zo blijven, vinden ze in koor op Bonaire. 
Toeristen ervaren Bonaire daardoor vaak als een heel bijzonder eiland. Om te beginnen is het er rustig. De meeste mensen komen genieten van de wonderbaarlijke onderwaterwereld. Dankzij de golfstroom in de Caribische Zee zwemmen er rond Bonaire meer vissoorten dan waar ook in de Caribbean. Op liefst 51 plekken kunt u rechtstreeks vanaf het strand duiken, op 17 plekken direct snorkelen. 

Curaçao 
Curaçao onderscheidt zich op een groot aantal punten van de andere eilanden in de regio. De zo aan Nederland verbonden geschiedenis is terug te vinden in vele culturele en architectonische bezienswaardigheden. Niet alleen in Willemstad, met de beroemde ‘Amsterdamse’ gevels en de Koningin Emmabrug (Pontjesbrug), maar ook met de vele landhuizen met typisch Nederlandse namen als Jan Kock, Dokterstuin en Pannekoek. 
Natuurlijk denkt iedereen bij de Antillen direct aan palmenstranden. Ook op dit punt is Curaçao anders dan veel andere eilanden, Curaçao heeft vooral kleinere, intieme stranden in prachtige baaien. Er zijn er meer dan dertig, sommige druk, andere rustiger. Vergeet vooral een bezoek aan Cas Abou niet, tegenwoordig beter bekend als Bon Bini Beach, naar de gelijknamige serie. Het zal direct duidelijk worden waarom deze serie juist hier grotendeels is opgenomen. En vanaf deze stranden vindt u de mooiste plekjes om te duiken en te snorkelen. 

Aruba 
Op Aruba schijnt het hele jaar de zon en ligt de temperatuur rond de 28 graden. Als het al regent, dan is het kort en hevig waarna de zon weer vrij spel heeft. De zee is prachtig door de helderheid en diepblauwe kleur en de stranden van Aruba zijn hagelwit. Genieten van een (luxe) strandvakantie op Aruba is dan ook geen probleem. 
Aruba biedt meer. Wie een tocht maakt over het eiland ziet dat de luxe op Aruba moeiteloos samengaat met de ongerepte natuur, dividivibomen, kronkelende landweg-getjes, cactussen en het markante Arikok National Park. Aruba is trots op de natuur en doet er alles aan die te behouden. Ook de actieve vakantieganger komt aan zijn trekken. Zeilen en windsurfen zijn een belevenis met de altijd aanwezige passaat. Onder de oppervlakte van de glasheldere Caribische Zee ligt voor duikers en snorkelaars een fascinerende wereld van koraalriffen, flora en fauna. Het eiland kent prachtige golfbanen en biedt wandelaars en fietsers legio mogelijkheden eropuit te trekken. 

Informatie

  • Prijs: Zie omschrijving
  • Geplaatst op: 08-01-2014
  • Bekeken: 901 keer
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Exclusieve relatiebemiddelingen

Exclusieve relatiebemiddelingen

Copyright bij Bijzonderezaken, alle rechten voorbehouden.