Aangeboden: RUTA DE LA PLATA | Bussum | Binnen Europa | Vakanties & Reizen | Spanje | Bijzonderezaken

BijzondereZaken.nl

Aangeboden: RUTA DE LA PLATA

Omschrijving:

Ruta de la Plata - Fly&drive route 15 dgn

Oviedo – Gijón – Somiedo – León – Zamora – Salamanca – Hervás – Sierra de Francia – Cáceres – Mérida – Zafra – Sevilla – Carmona

De Ruta de la Plata, ook wel de Zilverroute genoemd, is de Romeinse handelsroute die van Gijón in Asturias naar Sevilla in Andalusië loopt. De naam Plata komt eigenlijk niet van het zilver, maar van het Arabische balat, dat staat voor een geplaveide weg. Aan deze verbinding ontstond er levendige handel waardoor steden en dorpen tot bloei kwamen. Ten tijde van de conquistadores vond de Spaanse rijkdom zijn weg langs deze route en pelgrims zochten via deze route hun weg naar Santiago de Compostela.

8 of 15-daagse fly&drive route 

Ardanza heeft voor u een 8 of 15-daagse fly drive route uitgestippeld langs het ongekende culturele erfgoed langs deze route. Naar werelderfgoed steden Salamanca, Cáceres en Mérida, León met haar Kathedraal en ook de kleine middeleeuwse dorpjes met adellijke huizen. Onderweg ontdekt u prachtige natuurgebieden.

U bepaalt zelf uw tempo en er is genoeg tijd om alle hoogtepunten te ontdekken maar ook om ontspannen te genieten op een pleintje in de zon. U overnacht op persoonlijk geselecteerde, kleinschalige locaties in het hart van de mooiste steden en dorpjes. Voor vertrek ontvangt u uitgebreide reisbescheiden met een persoonlijke draaiboek, een uniek en reisdocument met alle details, informatie, tips, links & routes van uw reis.

Verlengingen of uitbreidingen

Deze routes kunnen naar wens uitgebreid worden met bijvoorbeeld een verblijf in Madrid of de werelderfgoed steden Segovia of Toledo in het Midden van Spanje of de Moorse steden in Andalusië. Ook kunt u de route omdraaien, dus van zuid naar Noord reizen.

Reissom 15 dagen vanaf € 1.345 p/p

Meer informatie en offerte aanvragen:

http://ardanza.nl/individuele-fly-drive-rondreizen-in-spanje-en-portugal/ruta-de-la-plata/

Informatie

  • Prijs: € 1.345,00
  • Geplaatst op: 31-03-2015
  • Bekeken: 1297 keer
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Exclusieve relatiebemiddelingen

Exclusieve relatiebemiddelingen

Copyright bij Bijzonderezaken, alle rechten voorbehouden.