Aangeboden: Parels van Ontario, New York & Cape Cod | Hilversum | Buiten Europa | Vakanties & Reizen | Noord-Amerika | Bijzonderezaken

BijzondereZaken.nl

Aangeboden: Parels van Ontario, New York & Cape Cod

Kenmerken:

Omschrijving:

Maak tijdens deze mooie 17-daagse autorondreis kennis met het Canadese Ontario, New England, Cape Cod en New York City. v.a. € 1299,- www.wrc.nl

Parels van Ontario, New York & Cape Cod

Al in de tijd van onze grootouders en overgrootouders oefende het onmetelijk utgestrekte Canada een magische aantrekkingskracht uit. Thans is het niet meer nodig om meteen te emigreren maar kunt u het avontuur Canada ook heel goed ervaren tijdens deze korte autoreis. Hierna vliegt u naar ‘The city that never sleeps’ en relaxt u op Cape Cod. Lange zandstranden en pastelkleurig middaglicht zijn het handelsmerk van dit geliefde gebied.

ONTARIO

De provincie Ontario biedt een opvallende diversiteit zoals haar negentiende eeuwse dorpjes, moderne metropolen, uitzonderlijke natuurgebieden, ruige gebieden die ideaal zijn voor de outdoor liefhebber en de wereldberoemde Niagara Falls. 
In Ontario liggen ook The Great Lakes. Tevens liggen in deze provincie lieflijke boerderijen met oneindige graslanden. Ook treft u in deze provincie de charmante hoofdstad van Canada: Ottawa en de grootste stad van Canada: Toronto, aan. 

NEW YORK CITY

New York is de hoofdstad van de American Dream. Wie deze reusachtige, beweeglijke, zenuwslopende stad en haar invloed op de rest van de wereld wil begrijpen, moet er echt zelf heengaan en er wakker worden – te midden van het rumoer en getoeter, het gehuil van de sirenes en de gierende banden. Het New York gevoel moet u zelf ervaren. Het verkennen van een stad als New York is aantrekkelijk en gelijktijdig ‘moeilijk’. Aantrekkelijk omdat er zoveel is te zien, moeilijk omdat de overvloed op het eerste gezicht overweldigt. New York verzamelt de extravagantste architectuur op het kleinste oppervlak: gigantische wolkenkrabbers, reusachtige bruggen, imposante kerken en te midden van dit alles een park dat bijna twee keer zo groot is als het Europese vorstendom Monaco.

CAPE COD

Lange zandstranden en pastelkleurig middaglicht zijn het handelsmerk van dit geliefde vakantiegebied op een grillig gevormde kaap. Ontdek de charme van New England in Cape Cod. Maak een tocht per boot om walvissen te spotten, bezoek het JFK Museum of ga per ferry naar Martha’s Vineyard of Nantucket Island.

Informatie

  • Prijs: Zie omschrijving
  • Geplaatst op: 17-02-2014
  • Bekeken: 604 keer
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Exclusieve relatiebemiddelingen

Exclusieve relatiebemiddelingen

Copyright bij Bijzonderezaken, alle rechten voorbehouden.