Aangeboden: Woonboot Sneekermeer, Terherne, watersport, natuur, comfort | 's-Gravenhage | Onroerend Goed | Te koop | Bijzonderezaken

BijzondereZaken.nl

Aangeboden: Woonboot Sneekermeer, Terherne, watersport, natuur, comfort

Omschrijving:

Een vakantiehuis bezitten is bijzonder; een woonboot in Friesland is uniek!

Wij bieden te koop aan: onze woonark, gelegen midden in het centrum van de Friese watersport, aan het Sneekermeer en op loopafstand van het authentieke dorp Terherne. Voorzien van alle gemakken, voor een lang buitenseizoen genieten van natuur, watersport, fietsen, wandelen, en de gezelligheid van verschillende Friese dorpen als Terherne, Joure en Grou.

De woonboot
Als je hier bent, wil je buiten zijn en genieten van de natuur en Friese buitenlucht. De woonboot is comfortabel en van goede kwaliteit, en volledig gericht op het buiten zijn.

Midscheeps bieden dubbele openslaande deuren toegang tot de woon/eetkamer, waarin keukenblok met geiser is geplaatst. Aan de linkerkant bevinden zich twee slaapkamers: een ruime slaapkamer met 2-persoonsbed en kledingkast, en een kleine kamer met vast ingebouwde twijfelaar en hoogslaper (2-3 personen).

Aan de andere kant bevindt zich de badkamer met toilet, wastafel en douche met mengkraan. Onder de badkamer is de afvoerpomp geplaatst, waarmee de ark direct op de riolering is aangesloten.

De boot is gebouwd van duurzame en onderhoudsarme materialen: een betonnen bodem, een redcederhouten vergrijsde opbouw, ramen met dubbelglas en een kunststof dak. Alle muren zijn aan binnenzijde in warme aardse tinten geschilderd. De vloer is licht eiken laminaat.

Onlangs is het ruime, hardhouten terras aangelegd, over de walbeschoeiing heen, direct aansluitend op de ark. Zodoende kunnen alle tuinmeubelen op de houten vlonder staan. Daarnaast is er voldoende tuin en gras omheen. In de tuin staat een opberg blokhut .

Ligging
De ligplaats kijkt uit op een flinke tuin van ongeveer 20m breed en 8m diep, met aan weerszijden zilverbeuken die voor fijne schaduw en begrenzing zorgen. Aan de voorzijde loopt het pad naar de andere arken, en daarvoor ligt een klein grasland tot aan de oever van de Zandsloot. Hierdoor is er altijd vrij uitzicht op groen en, op afstand, passerende schepen.
De woonark ligt in een doodlopende sloot, te bereiken vanuit de Zandsloot. Het is toegestaan om twee boten bij de woonark af te meren, mits zij de ondiepte kunnen bereiken (wij hebben er een stalen vlet van 6 meter liggen).

De ark ligt in een rijtje van meerdere woonarken, met wie de nutsvoorzieningen worden gedeeld en verrekend via een gemeenschappelijke stichting. Er is een kleine privé parkeerplaats aan het begin van het pad, en aan de doodlopende weg is altijd voldoende parkeerruimte. De loopafstand tot aan de ark is ongeveer 50 meter.

Terherne en omgeving

Het Kameleondorp Terherne is een kleine maar levendige watersportplaats. Diverse restaurants met terrasjes, de buurtsuper (Feien verzorgt het hele seizoen 7 dagen per week vers brood), de 'Griek' die authentieke gerechten maakt om op te halen, het verse boerenijs, de jaarlijkse sloepenrace etc. Voor de boodschappen varen wij op zaterdagochtend naar Akkrum, of rijden naar Joure voor de beste koffie van Nederland en een uitgebreid aanbod aan winkels.

Onze ark ligt net buiten het dorp, maar slechts op een paar minuten lopen van Terherne. Met de boot zit je zo op de Terhernster en Terkapler Poelen, of op het levendige Sneekermeer.

Gegevens
- De basis is robuust en onderhoudsvrij: een betonnen onderbouw
- De opbouw is van duurzaam hard redcederhout
- De ramen zijn voorzien van dubbelglas
- Het dak is van kunststof en onderhoudsvrij
- Afmeting woonboot: 13m x 4 meter (exacte maten volgen)
- Tuin: 20m x 8m

Meer informatie en foto's per email opvraagbaar.
Bezichtiging alleen op afspraak!

Informatie

  • Prijs: € 95.000,00
    Bieden
  • Geplaatst op: 28-04-2014
  • Bekeken: 3150 keer
  • Hoogste bod: -
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Om een bod te plaatsen moet je eerst een gratis account aanmaken.
Bod uitbrengen

Copyright bij Bijzonderezaken, alle rechten voorbehouden.