Aangeboden: Costa Rica met uw gezin? | Amsterdam | Buiten Europa | Vakanties & Reizen | Midden-Amerika | Bijzonderezaken

BijzondereZaken.nl

Aangeboden: Costa Rica met uw gezin?

Kenmerken:

Omschrijving:

Cruise & Fun

Deze reis is geschikt voor families met kinderen van alle leeftijden. Een perfecte combinatie; Costa Rica en cruisen vanuit Fort Lauderdale naar het Caribisch gebied. U vliegt naar Costa Rica en op de terugreis maakt u een stop in Miami voor de cruisereis. Gedurende deze reis zult u een mix vinden van luxere (waar beschikbaar) en eenvoudigere hotels. De eenvoudigere hotels zijn gekozen vanwege de ligging of de charme. U ziet in deze 2 weken de mooiste en bekendste plekken van Costa Rica, zoals San José, Arenal, Tortuguero en Monte Verde. Vervolgens vliegt u naar Miami waar u in Fort Lauderdale op een luxe cruiseschip stapt en het Caribisch gebied gaat verkennen, u en de kinderen zullen zich geen moment vervelen; sit back and relax!

Geschiedenis
Voor de komst van de Europeanen werd Costa Rica bevolkt door Chibcha-indianen. Costa Rica werd in de 16e eeuw door de Spanjaarden veroverd. In 1821 werd het een deel van het onafhankelijke Mexicaanse Rijk, waarvan het zich 2 jaar later met andere Centraal-Amerikaanse landen afscheidde, om de Verenigde Staten van Centraal-Amerika te vormen. In 1840 viel deze federatie uit elkaar. In 1899 vonden de eerste werkelijk democratische verkiezingen plaats. Sindsdien is het land maar twee keer door politiek geweld geplaagd. Van 1917 tot 1919 regeerde de dictator Federico Tinoco Granados en in 1948 was er een kleine burgeroorlog na een omstreden verkiezingsuitslag. Die oorlog werd gewonnen door de linkse José Figueres Ferrer, die na afloop het leger afschafte en een nieuwe grondwet opstelde. Sindsdien is Costa Rica gevrijwaard gebleven van het geweld dat veel van zijn buurlanden heeft geteisterd. Het is een van de welvarendste landen van Latijns-Amerika geworden en staat daarom ook wel bekend als “het Zwitserland van Midden-Amerika”.

Hoofdstad De hoofdstad van Costa Rica is San José. Dit is de grootste stad van Costa Rica met circa 329.000 inwoners.

Costa Rica met uw gezin?
www.travelnauts.nl
Experts in verre gezinsreizen
020 52 89 333 sgr

Informatie

  • Prijs Op aanvraag
  • Geplaatst op: 07-05-2014
  • Bekeken: 608 keer
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Exclusieve relatiebemiddelingen

Exclusieve relatiebemiddelingen

Copyright bij Bijzonderezaken, alle rechten voorbehouden.