Aangeboden: Voordelig Florida & Costa Rica | Hilversum | Buiten Europa | Vakanties & Reizen | Amerika | Bijzonderezaken

BijzondereZaken.nl

Aangeboden: Voordelig Florida & Costa Rica

Kenmerken:

Omschrijving:

In 1983 werd WRC Reizen opgericht door de huidige directeuren Teus Brienesse en Ruud Kruis. In de afgelopen turbulente decennia heeft WRC Reizen zich ontwikkeld tot een eigentijdse en originele reisorganisatie. 

Het eigentijdse kenmerkt zich in het aanbieden van het gehele assortiment aan reizen via internet en het niet meer uitbrengen van reisgidsen. Het reisaanbod en de daarbijbehorende prijzen wisselen nagenoeg dagelijks en dus is het uitbrengen van reisgidsen met een looptijd van een geheel seizoen al lang achterhaald. Door het aanbod te presenteren op internet zijn dagelijkse aanpassingen en vernieuwingen mogelijk. 

De originaliteit? Er wordt geen enkele reis uit gidsen van andere reisorganisaties verkocht. Alle arrangementen zijn door WRC reizen zelf samengesteld en zijn veelal geen ‘doorsnee’ reizen. Dit heeft zelfs geleid tot de reisrubriek Teus Keus. Deze rubriek is genoemd naar de samensteller van het reisaanbod. Onder Teus Keus vindt u niet alleen onze originele reizen maar arrangementen waarbij u veelal meerdere bestemmingen tijdens één reis bezoekt en soms met verschillende vervoermiddelen. Een goed voorbeeld is onze populaire reis: 3 weken camperhuur in Canada en vervolgens een 8-daagse cruise naar Alaska. 

Uit enthousiasme en creativiteit zijn in de loop der jaren nog twee reisdivisies opgezet, Zuid-Europa Reizen en Cruise Factory. 
De divisie Zuid-Europa Reizen biedt authentieke reizen aan naar o.a. Portugal, Spanje en Italië. Het authentieke bestaat vooral uit sfeervolle accommodaties, bijzondere routes en met een goed informatiepakket over de route en de bezienswaardigheden onderweg. 
Cruise Factory biedt cruises aan naar alle cruisehavens ter wereld. Haar creativiteit bestaat uit de combinatie van een schitterende cruise met een authentiek landarrangement (bijvoorbeeld: autorondreis Florida met een cruise naar het Caribisch gebied). 

Houdt u van originaliteit en niet van ‘13 in een dozijn’ dan bent u bij onze organisaties aan het juiste adres. En niet onbelangrijk: naast onze creativiteit staan we bekend om de goede prijs/kwaliteitsverhouding. Als u in vakantiestemming wilt komen surf dan naar onze sites en bekijk ons aanbod dat bestaat uit meer dan 1000 reizen! 

Informatie

  • Prijs: € 1.245,00
  • Geplaatst op: 03-08-2014
  • Bekeken: 985 keer
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Exclusieve relatiebemiddelingen

Exclusieve relatiebemiddelingen

Copyright bij Bijzonderezaken, alle rechten voorbehouden.