Aangeboden: NATUURARTS gespecialiseerd | Castricum | Gezondheid | Bijzonderezaken

BijzondereZaken.nl

Bijzondere Aanbieding

Bijzondere Aanbieding

Aangeboden: NATUURARTS gespecialiseerd

Kenmerken:

Omschrijving:

NATUURARTS gespecialiseerd in genezing van o.a. candida,
darmziektes, crohn, colitis, migraine, fibromyalgie, eczeem, obesitas d.m.v. gezonde voeding.

T. 0251-654723, voor meer informatie ga naar www.pgng.nl

Graag stel ik mij aan u voor. Ik ben dr. R. Suresh Kumar, natuurarts. De afgelopen 35 jaar heb ik een brede reputatie opgebouwd in de medische wereld. In ziekenhuizen, medische universiteiten en in medische organisaties en verenigingen in Nederland en in het buitenland hebben zeer succesvolle behandelingen plaatsgevonden voor chronisch zieke patiënten.

De hogere autoriteiten van het Ministerie van Justitie hebben in 1991, in samenwerking met het Ministerie van VWS, "Paramedische Geneeskunst Natuurlijke Geneeswijze", PGNG, erkend en goedgekeurd en ik was de eerste die hiervoor de vergunning ontvangen heeft, een pionier in de natuurlijke geneeswijze (naturopathie). Ik heb legio patiënten met chronische ziekten, die geen hoop meer hadden in andere vormen van behandeling, succesvol behandeld. Deze resultaten verkreeg ik door mijn medische expertise en vaardigheden in naturopathie.

Naturopathie is de oudste wetenschap van moeder natuur. De authentieke expertise en kennis die ik bezit van de natuurlijke geneeswijze heeft een gedegen achtergrond van 101 jaar binnen een familie van 3 generaties en is sinds 1980 overgegaan in mijn handen.

Sinds 1985 heb ik succesvol patiënten van artsen van grote ziekenhuizen en universiteiten behandeld, zoals; Mayo Clinic - Rochester USA, Katharinenhospital - Stuttgart Duitsland, Academisch Medisch Centrum (AMC) Amsterdam, VUmc Medisch Centrum Amsterdam, St. Louis Ziekenhuis Amsterdam, Rode Kruis Ziekenhuis Beverwijk, Waterland Ziekenhuis Purmerend en Westfriesgasthuis Hoorn. Dit is bekend bij het Ministerie van VWS onder kenmerk: 346993-118554-MEVA / Secretaris-generaal. We weten allemaal dat complementaire en alternatieve geneeswijzen geen onderdeel zijn van de wet BIG. Naast de reguliere geneeskunde is er niemand die de vergunning heeft ontvangen van het Ministerie voor deze vorm van geneeskunde en die zich doctor kan noemen, behalve ik!

PGNG is een onafhankelijk systeem van geneeskunde met als basisprincipe ‘je bent wat je eet’. De therapeutische maatregelen zijn ‘laat uw voedsel uw medicijn zijn & uw medicijnen uw voedsel’ (volgens Hippocrates) gecombineerd met natuurlijke voedingskruiden en ondersteund door hydrotherapie. Deze therapie heeft geen bijwerkingen en is 100% eco-vriendelijk.

Informatie

 • Prijs Op aanvraag
 • Geplaatst op: 16-08-2014
 • Bekeken: 2420 keer
 • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

ANTIEK

ANTIEK

Bijzondere Zaken Facebook & Twitter

Bijzondere Zaken        Facebook & Twitter

Copyright bij Bijzonderezaken, alle rechten voorbehouden.