Aangeboden: Dordogne: grote villa met prachtig uitzicht ! | Arnhem | Binnen Europa | Vakanties & Reizen | Frankrijk | Bijzonderezaken

BijzondereZaken.nl

Aangeboden: Dordogne: grote villa met prachtig uitzicht !

Kenmerken:

Omschrijving:

Deze in 2007 gebouwde vrijgelegen villa (250 m²) van een Nederlandse eigenaar is gelegen op een plateau in de heuvels met rondom ruim 1 ha weideland en dennenbos waardoor u veel privacy heeft. De sfeervol ingerichte woning heeft een privé zwembad van 6 x 12 meter met verlichting en rondom een groot terras.
De grote woning heeft 7 slaapkamers en is geschikt voor 15 personen. Bij 10 of minder personen (en gebruik van maximaal 5 slaapkamers) is korting mogelijk.

Het uitzicht is adembenemend, u kijkt uit op het zeer oude stadje Belves en u kunt kilometers ver over de vallei uitkijken! Toch bent u maar enkele minuten verwijderd van het aan de Dordogne gelegen dorpje Siorac met supermarkt, bakkertje, winkels en restaurants.
Door de ligging in een heerlijk natuurgebied met veel bossen heeft u veel privacy (alleen vossen en reeën kunnen uw rust verstoren), de bewoonde wereld is echter niet ver.

Op slechts 25 km ligt het prachtige middeleeuwse Sarlat.
In de Dordogne vallei is zoveel te genieten en te beleven dat een verblijf van meerdere weken zeker aan te raden is.

 

De woning is gelegen op een plateau in de heuvels ook wel genoemd de Truffelberg. Rondom is er ruim 13.000m2 weideland en dennenbos (eigen terrein) waardoor u veel privacy heeft.
Vanuit de woning kunt u uren wandelen, de bossen in waar u kans heeft op een omtmoeting met reeën, vossen en wilde zwijnen.
In de omgeving van het huis zijn op korte afstand tal van leuke bezienswaardigheden zoals Domme, Les Eyzies en Sarlat. Het VVV kantoor in Siorac is dagelijks geopend om u van alle informatie te voorzien.

De prijzen voor 2015 en 2016 variëren van € 1750 in het laagseizoen tot € 2950 in het hoogseizoen. In het hoogseizoen korting € 400 bij verblijf t/m. 10 personen

Kijk voor meer informatie op onze site, huiscode 24.06.

Informatie

  • Prijs: Zie omschrijving
  • Geplaatst op: 11-04-2013
  • Bekeken: 830 keer
  • Kaart:(indicatie)

Adverteerder

Biedingen

Op deze advertentie kan niet geboden worden.

Exclusieve relatiebemiddelingen

Exclusieve relatiebemiddelingen

Copyright bij Bijzonderezaken, alle rechten voorbehouden.