Logo BijzondereZaken.nl

Reis deze zomer naar het adembenemende noorden van IJsland.

Boek tot 15 december met €100,- vroegboekkorting!

Reis deze zomer naar het adembenemende noorden van IJsland met BBI Travel! Met een rechtstreekse Transavia charter vliegt u vanaf het rustige Rotterdam Airport naar het noordelijk gelegen Akureyri, dat met slechts 18.000 mensen de tweede stad van IJsland is. Een bezoek aan Akureyri is zeker de moeite waard, maar de oogverblindende natuur van Noord-IJsland is de echte reden waarom u deze bestemming gezien moet hebben. Het gebied, dat in veel IJslandse saga’s voorkomt, wordt omringt door majestueuze bergen en groene dalen. Hier vindt u onder andere de spectaculaire watervallen Goðafoss en Dettifoss. Het meer van Myvatn ligt in een actief vulkanisch gebied met kraters en solfatarenvelden. Neem hier een heerlijk warme duik in een geothermaal bad, dat door een combinatie van mineralen en zwavel lichtblauw gekleurd is. In het vissersdorpje Húsavík gaat u er, onder leiding van een ervaren schipper, op uit om walvissen te spotten. IJsland is de plek om terug te keren naar de natuur.

Boek tot 15 december 2022 met €100,- vroegboekkorting bij BBI Travel en geniet van een onbezorgde reis naar Noord-IJsland!

BBI Travel

T. +31(0)50 3136000

E. info@bbi-travel.nl

www.bbi-travel.nl


Logo BijzondereZaken.nl

BijzondereZaken.nl is een onderdeel van Zadkine Media. Een full-service media-exploitatie bureau welke in opdracht van uitgevers de gehele of gedeeltelijke advertentieverkoop en afhandeling verzorgt.

Contact

info@bijzonderezaken.nl

010 4369124

© Copyright 2022 – BijzondereZaken.nl, alle rechten voorbehouden.