Logo BijzondereZaken.nl

Vakanties & Reizen > BBI Travel Noord-IJsland

"Beleef een onvergetelijke wintervakantie in Noord-IJsland"

Een wintervakantie in Noord-IJsland is een regelrecht avontuur. In de vulkanische gebieden van Myvatn wordt het gauw duidelijk waarom IJsland het land van ijs en vuur genoemd wordt. De grote watervallen Dettifoss en Goðafoss zijn half bevroren, het noorderlicht danst door de hemel en als je geluk hebt maak je vanuit je warme hottub de sensatie van een échte IJslandse sneeuwstorm mee. De natuur bepaalt in IJsland de agenda en dat is een onvergetelijke ervaring! 

Wil jij ook in de winter naar Noord-IJsland? BBI Travel biedt verschillende complete pakketreizen aan, zoals deze Off the Beaten Track rondreis. Je vliegt rechtstreeks van Schiphol naar Akureyri, waar een inbegrepen 4x4 huurauto voor je klaarstaat. Tijdens de reis verblijf je in comfortabele cottages die allemaal een veranda met eigen hottub hebben. Perfect om vanuit het warme bad het noorderlicht te spotten! Waar wacht je nog op?

BBI Travel

T. +31(0)50 3136000

E. info@bbi-travel.nl

www.bbi-travel.nl


Logo BijzondereZaken.nl

BijzondereZaken.nl is een onderdeel van Zadkine Media. Een full-service media-exploitatie bureau welke in opdracht van uitgevers de gehele of gedeeltelijke advertentieverkoop en afhandeling verzorgt.

Contact

info@bijzonderezaken.nl

010 4369124

© Copyright 2024 - BijzondereZaken.nl, alle rechten voorbehouden.