Logo BijzondereZaken.nl

Consumenten > Restaurant

''Kom langs en geniet van de zonnige oase in onze binnentuin''- Restaurant Hong Kong Rotterdam

Met deze hoge temperaturen wilt u natuurlijk op een terras zitten en genieten van een van onze vele gerechten met een drankje erbij. Vanaf Maart als het weer toelaat kunt u genieten van onze gerechten in onze binnentuin!

Ons restaurant is gelegen in een mooi authentiek pand, in het centrum van Rotterdam. Wij hebben een prachtige binnentuin, waar een zonnige oase van rust aanwezig is midden in de stad. Tijdens het eten kunt u achter de bomen nog nét de torenflats van het Weena en het Erasmus MC zien. Hier kunt u even bijpraten met uw vrienden en genieten van de ambiance.

Tijdens de warme dagen kunt u van onze specialiteiten genieten in de binnentuin, we bieden u een variatie van gerechten en menu’s, uit diverse streken van China aan.

Wij hebben voor de liefhebber een ruim en met zorg uitgekozen assortiment wijnen klaar staan.

Heeft u een allergie of speciale voorkeuren? Geef dit dan ten alle tijden aan ons door, wij kunnen u niet garanderen dat de gerechten allergie vrij zijn als u dit niet aangeeft.

Ik zie u graag tegemoet om u kennis te laten maken met de diverse Chinese streek specialiteiten.

-Lucas Chon, uw gastheer

Restaurant Hong Kong Rotterdam

T. 010 466 4566

E. welkom@hong-kong.nl

www.hong-kong.nl

Logo BijzondereZaken.nl

BijzondereZaken.nl is een onderdeel van Zadkine Media. Een full-service media-exploitatie bureau welke in opdracht van uitgevers de gehele of gedeeltelijke advertentieverkoop en afhandeling verzorgt.

Contact

info@bijzonderezaken.nl

010 4369124

© Copyright 2024 - BijzondereZaken.nl, alle rechten voorbehouden.