Logo BijzondereZaken.nl

Vakanties & Reizen > Fenik Scharter

“Terwijl u fietst, vaart uw hotel achter u aan!”

Tijdens onze fiets-vaar-vakanties reist uw hotelkamer – en uw kok! – met u mee. De Feniks is een varend hotel met 7 comfortabele gastenverblijven. U overnacht elke nacht in hetzelfde bed, met elke dag een ander uitzicht. 


Wij hechten bijzonder veel aandacht aan uw persoonlijke wensen en varen daarom met kleine gezelschappen tot maximaal 14 personen. U heeft een schone, verzorgde hut, met comfortabele hotelmatrassen, airco en eigen douche/toilet.


U kunt uw eigen fiets meenemen, maar ook aan boord huren: hybride fietsen met 24 versnellingen en elektrische fietsen. ‘s Ochtends wordt een stevig en gevarieerd ontbijt geserveerd en maakt u uw eigen lunchpakket voor die dag klaar. Rond 9 uur gaat fietsen. Het schip vaart intussen naar de volgende bestemming. U komt veelal over rustige wegen of fietspaden en langs mooie plekjes. De dagelijkse fietsafstanden variëren – afhankelijk van uw reis – van ca. 35 tot 55 kilometer.


Wilt u langer of korter fietsen, of bent u liever met zijn tweeën, dan is dat mogelijk. U krijgt dan de informatie die u nodig heeft, maar bent dan zelf verantwoordelijk voor de route. Op verzoek is er een gps beschikbaar met de fietstocht voor die dag. Aan het einde van uw fietsdag komt u weer aan boord, voor een snack, glas wijn en diner. Heeft u een dag geen zin om te fietsen? Blijf dan aan boord van het schip om te genieten van het landschap, zoek een lekker plekje op het zonnedek of in de salon. Dat is nu juist wat een fiets-vaar-vakantie zo bijzonder maakt! 


‘s Avonds wordt aan boord een driegangendiner geserveerd. Koffie, thee, en water zijn gratis beschikbaar; bier, wijn of frisdrank zijn tegen betaling verkrijgbaar. De avond kunt u in de salon, aan de bar of buiten aan dek van het schip doorbrengen.


Uiteraard kunt u ook op eigen gelegenheid de omgeving verkennen. De ligplaatsen van de Feniks zijn meestal in of dichtbij het centrum van een stad of dorp. Bezienswaardigheden, attracties, musea en ook winkels zijn daarom vrijwel altijd op loop- of fietsafstand. Tot ziens aan boord van de Feniks!


Avontuurlijk fietsen in België en Frankrijk

Fenix Scharter

T. 0653147553

E. info@fenikscharter.com

www.fenikscharter.nl


Logo BijzondereZaken.nl

BijzondereZaken.nl is een onderdeel van Zadkine Media. Een full-service media-exploitatie bureau welke in opdracht van uitgevers de gehele of gedeeltelijke advertentieverkoop en afhandeling verzorgt.

Contact

info@bijzonderezaken.nl

010 4369124

© Copyright 2023 – BijzondereZaken.nl, alle rechten voorbehouden.