Logo BijzondereZaken.nl

Exclusieve Relatiebemiddeling > van Slobbe Exclusieve Partnersearch

Van Slobbe Partner Search

U bent op zoek naar een levenspartner, maar wilt deze niet zoeken via het internet. Net als ik gelooft u niet in de massaliteit en oppervlakkigheid van internetdating.

Michiel van Slobbe, de oprichter van Van Slobbe -Exclusieve Partner Search, is van huis uit Executive Searcher/Coach. Een vakgebied waarin ik jaren ervaring heb. Daarvoor was ik HR Manager/Directeur in het (internationale) bedrijfsleven en de non-profit sector. Mijn achtergrond en mijn mensenkennis helpen u om de partner te vinden die bij u past. Voor de oprichting van mijn bureau was ik werkzaam als senior consultant bij een ander relatiebemiddelingsbureau.

Van Slobbe Partner Search

Als u mij benadert maak ik een afspraak met u, bij voorkeur bij u thuis. Daar immers krijg ik een zo duidelijk mogelijk beeld van u en voelt u zich het meest op uw gemak. Dit is de basis voor een open en vertrouwelijk interview. Het doel van dit gesprek, dat ongeveer drie uur duurt, is u echt te leren kennen: wie bent u, hoe denkt u, wat doet u, wat wilt u, hoe leeft u…? Het gaat om u en uw verwachtingen. Ik vind het belangrijk dat er een echte verbinding tussen ons ontstaat. Ik ben immers degene die uw privéleven binnenkomt en zeer persoonlijk voor u aan de slag gaat. Wederzijds vertrouwen is daarbij essentieel.


WERKWIJZE

Na het eerste gesprek stel ik een volstrekt anonieme profielschets van u op. Ik leg deze aan u voor en ga vervolgens, uiteraard alleen na uw schriftelijke goedkeuring, voor u aan de slag. Een uitgebreid profiel van u wordt geplaatst op mijn website en indien gewenst, in zogenaamde omnibus advertenties in speciaal daarvoor geselecteerde media. Uit ervaring weet ik dat hierop gemiddeld 14 reacties komen van mensen die interesse hebben in uw profiel. Ongeveer de helft van deze mensen wordt uitgenodigd om persoonlijk met mij kennis te komen maken. Deze gesprekken nemen per kandidaat ruim twee uur in beslag. Alleen als ik echt het gevoel heb dat een kandidaat mogelijk bij u zou kunnen passen vertel ik meer over u. Discretie is hierbij vanzelfsprekend. Als de kandidaat aangeeft u te willen ontmoeten maak ik van hem of haar een anonieme persoonsbeschrijving die ik aan u voorleg. Het betreft meestal beschrijvingen van meerdere kandidaten tegelijkertijd.


EERSTE KENNISMAKING EN BEGELEIDING TIJDENS HET TRAJECT

U bepaalt vervolgens met wie u nader kennis wilt maken. Meestal stel ik voor dat u de kandidaat spreekt op neutraal terrein voor een eerste kopje koffie, een wandeling of iets dat u beiden past. Deze introductie regel ik voor u. Het spreekt voor zich dat u gedurende het hele traject uitgebreid door mij op de hoogte wordt gehouden van de voortgang van zaken.

TOT SLOT

U bent op zoek naar een levenspartner die werkelijk bij u past, die ene met wie u kunt en wilt onderzoeken wat u voor elkaar kunt betekenen om uw leven inhoudsvoller en plezieriger te maken. Dit zoeken kost tijd en energie die u liever aan andere zaken besteedt wat u daarom bij iemand kunt neerleggen die hier ervaring mee heeft. Uw wens om een levenspartner te vinden is bij Van Slobbe in goede handen. Mijn achtergrond en kennis vergroten de kans op een geslaagde match.


Van Slobbe Exclusieve Partnersearch

T. +31 (0)6 5397 54 26

E. vanslobbedating@gmail.com

www.vanslobbedating.nl


Logo BijzondereZaken.nl

BijzondereZaken.nl is een onderdeel van Zadkine Media. Een full-service media-exploitatie bureau welke in opdracht van uitgevers de gehele of gedeeltelijke advertentieverkoop en afhandeling verzorgt.

Contact

info@bijzonderezaken.nl

010 4369124

© Copyright 2023 – BijzondereZaken.nl, alle rechten voorbehouden.