Logo BijzondereZaken.nl

"Persoonlijke relatiebemiddeling exclusief voor (oud) corpsleden" - Aileen K. Croll

Het is tegenwoordig lang niet meer zo makkelijk een levenspartner te vinden. Waar je vroeger al een relatie had wanneer je een keer met elkaar had gezoend, is een one-night-stand voor de Tindergeneratie van nu eerder regel dan uitzondering. Want is er niet altijd iemand jonger, leuker, slimmer en knapper dan deze date? Het zogenaamde George Clooney-effect. Want die persoon zal er zeker wel zijn, maar zou die jóu dan ook willen? Dit zorgt voor veel twijfel en onzekerheid op de datingmarkt. En intussen gaan de jaren sneller en sneller voorbij, zo lijkt het althans (zeker als je ouder wordt).

Zou het niet makkelijker zijn om vanuit een gezamenlijke basis te daten? Een gezamenlijke basis die is gelegd in een tijd waarin je je persoonlijk ontwikkelde en vormde. Een gezamenlijke basis met gemeenschappelijke vrienden en kennissen, ook uit verschillende universiteitssteden. Dat staat absoluut garant voor gespreksstof op de eerste date! Daarbij schept het automatisch een band van vertrouwen. Je deelt immers in de basis dezelfde normen, waarden en omgangsvormen die je ooit tijdens het lid zijn hebt meegekregen. Het is precies vanuit dat gedachtegoed en de research er omheen dat CoreMatching is ontstaan. Want zeg nou eerlijk: het leven is samen toch veel gezelliger? En hoe fijn is het dan als je mooie ervaringen kan delen met een gelijkgestemde! Want de ene na de andere teleurstellende date met iemand die ‘in het echt’ toch heel anders blijkt te zijn, daar wordt niemand blij van.

Is CoreMatching elitair? Welnee. Deze relatiebemiddeling is alleen gericht op een specifieke doelgroep net als enkele andere relatiebemiddelingsbureaus ook hun eigen doelgroep hebben. Het gaat bij CoreMatching in de kern puur om de gedeelde basis die is ontstaan in een levensfase waarin je je vormt en ontwikkelt. Dan weet je bij voorbaat bij het daten toch al een beetje wat je aan elkaar hebt en spreek je in elk geval dezelfde ‘taal’. En dat is precies wat het daten van ‘CoreMatchers’ makkelijker kan maken, zeker als je toch al je twijfels hebt over jouw eventuele succes op de datingmarkt.

De werkwijze van CoreMatching is even simpel als doeltreffend. Op basis van een diepte-interview aan huis wordt gezocht naar de perfecte match, waarna pas met wederzijdse toestemming gegevens worden uitgewisseld. CoreMatching onderscheidt zich daarbij door een uiterst zorgvuldige en betrokken persoonlijke relatiebemiddeling waarbij gedurende het hele traject voortdurend evaluatie en desgewenst coaching wordt aangeboden. En dit alles voor een heel schappelijk tarief. Vanwege het opstarten van dit initiatief is het tarief voorlopig bovendien minimaal, want het bestand moet natuurlijk nog groeien. Om die reden is ook de loopduur van het traject opgerekt en wordt er alleen een succesfee gerekend, naast de kosten voor het persoonlijke gesprek aan huis.

Zie voor alle informatie www.corematching.nl of bel voor een informatief gratis gesprek en Vind de liefde van je leven met CoreMatching!


CoreMatching

T. 06-1088 6475

E. info@corematching.nl

www.corematching.nl


Logo BijzondereZaken.nl

BijzondereZaken.nl is een onderdeel van Zadkine Media. Een full-service media-exploitatie bureau welke in opdracht van uitgevers de gehele of gedeeltelijke advertentieverkoop en afhandeling verzorgt.

Contact

info@bijzonderezaken.nl

010 4369124

© Copyright 2024 - BijzondereZaken.nl, alle rechten voorbehouden.