Logo BijzondereZaken.nl

Consumenten > Kunst & Antiekveiling Van Zadelhoff Veilingen & Taxaties

Kunst & Antiekveiling

Van Zadelhoff Veilingen & Taxaties

Op 18 en 19 december sluit Van Zadelhoff Veilingen & Taxaties in Hilversum het seizoen spectaculair af met een zeer uitgebreide Kunst & Antiekveiling. Het uiteenlopende aanbod van ruim 1.700 kavels omvat een schat aan beeldende kunst, antiek, design, vintage, goud, zilver, juwelen, uurwerken en porselein. Met in het bijzonder een zeldzame collectie antiek Spaans barok meubilair, vintage Italiaans Aldo Tura design, Hollandse meubels, Patek Philippe horloges, Rozenburg porselein en meer. Ook aan oude en moderne meesters geen gebrek met werk van Pieter Gerardus van Os, Giuseppe Zocchi, Félix Ziem, Jan Bedijs Tom, Henri Fantin-Latour, Albertus Verhoesen, Martinus Schouman, Johannes Stroebel, Frederic Jacobus van Rossum du Chattel, Louis Stutterheim, Dirk Smorenberg, Matthieu Wiegman, Harm Kamerlingh Onnes, Bart van der Leck, Klaas Gubbels, Arthur Spronken en Auke de Vries.


De kijkdagen aan de Nieuwe Havenweg 53A in Hilversum zijn zonder afspraak te bezoeken op 16 en 17 december 2023 van 10.00 tot 17.00 uur.

De kavels zullen online aflopen op 18 en 19 december vanaf 19.00 uur.

Bieden is mogelijk vanaf 9 december via:

https://www.vanzadelhoff.nl/portal/auctionVan Zadelhoff Veilingen & Taxaties

T. 035 - 6247170

E. info@vanzadelhoff.nl

www.vanzadelhoff.nl/


Logo BijzondereZaken.nl

BijzondereZaken.nl is een onderdeel van Zadkine Media. Een full-service media-exploitatie bureau welke in opdracht van uitgevers de gehele of gedeeltelijke advertentieverkoop en afhandeling verzorgt.

Contact

info@bijzonderezaken.nl

010 4369124

© Copyright 2024 - BijzondereZaken.nl, alle rechten voorbehouden.