Logo BijzondereZaken.nl

Vakanties & Reizen > Fins Lapland

"Beleef de magie van Fins Lapland" - BBI Travel

Lapland is dé plek om, in een sprookjesachtig wit landschap, onder een met Noorderlicht versierde hemel, winterdromen uit te laten komen. Beleef de échte winter en geniet van uitdagende, adrenaline verhogende activiteiten. Neem de tijd om van natuur, rust en stilte te genieten op plekken waar niet iedereen ’s winters komt. U balanceert achterop een hondenslee terwijl de husky’s door de mooiste landschappen trekken.


Ga in het donker op zoek naar dat ene perfecte plaatje van het magische Noorderlicht en hoor het kraken van de sneeuw onder uw schoenen. Warm weer op met een gezellig knapperend haardvuur of een bezoekje aan de sauna. Fins Lapland is de plek om volledig te ontsnappen aan de drukte. Dit jaar vliegt BBI Travel u vanaf Schiphol Airport rechtstreeks met onze Transavia charter naar Kuusamo, Ivalo of Kittilä.


BBI Travel

T. +31(0)50 3136000

E. info@bbi-travel.nl

www.bbi-travel.nl

Logo BijzondereZaken.nl

BijzondereZaken.nl is een onderdeel van Zadkine Media. Een full-service media-exploitatie bureau welke in opdracht van uitgevers de gehele of gedeeltelijke advertentieverkoop en afhandeling verzorgt.

Contact

info@bijzonderezaken.nl

010 4369124

© Copyright 2024 - BijzondereZaken.nl, alle rechten voorbehouden.