Logo BijzondereZaken.nl

"Een gezonde relatie geeft jullie beiden energie" - Radboud Visser

Mijn naam is Radboud Visser, ik geef leiding aan het kantoorteam Mens en Relatie en samen met 40 matchmakers hebben we de afgelopen 38 jaar zo’n 65.000 mensen aan een fijne relatie geholpen. Iedereen heeft relaties, met familie, met vrienden en hopelijk één hele bijzondere relatie met een vaste partner. Maar waar moet die ene hele bijzondere relatie volgens Mens en Relatie aan voldoen?

In een goede, gezonde relatie zit empathie, waardering en respect. Een gezonde relatie geeft jullie beiden energie. Natuurlijk kost samenleven, samen wonen en samen zijn energie. Soms geef je meer dan je krijgt. Maar at the end, moet er een balans zijn, waarbij je beiden meer energie krijgt, dan je geeft.


Als jouw levensvisie overeenkomt met die van de ander, brengt dat verbinding in een relatie. Als normen, waarden en levenshouding gelijk zijn, ongeveer gelijk zijn, dan maakt dat communiceren veel makkelijker. Je hebt hetzelfde beginpunt. En vandaar kun je samen dezelfde kant uit. Uit onderzoek blijkt dat mensen die voldoende op elkaar lijken en de wereld met eenzelfde soort bril bekijken vaak duurzamere en bevredigendere relaties hebben. Het zal niet verbazen dat deze mensen elkaar beter begrijpen.

In een gezonde relatie stimuleer je elkaar ook om te groeien als persoon. En een gezonde relatie is gebaseerd op gelijkwaardigheid. Eigenlijk zijn er maar twee dingen echt belangrijk. Hoe denk je over jezelf en hoe denk je over de ander? Dat gaat over het OK-kwadrant (ontwikkeld door ene Frank Ernst). Als je denkt vanuit Ik ben ok en jij bent ok, dus positief over jezelf en positief over de ander, is het heel gemakkelijk om je gelijkwaardig te voelen in een relatie.


Mens en Relatie is het grootste bureau op het gebied van persoonlijke bemiddeling. Dat schept verplichtingen. We gaan uiterst zorgvuldig te werk en zetten ons optimaal voor je in. Iedereen die bij Mens en Relatie werkt is gedegen opgeleid en heeft geheimhoudingsplicht.

Onze cliënten zijn mensen zoals jij en ik. Het kan iedereen overkomen dat hij of zij er alleen voor staat. Maar het zijn allemaal mensen die zich ervan bewust zijn dat ze niet langer alleen door het leven willen. De één zoekt een latrelatie (een serieuze, duurzame relatie waarbij men elkaar trouw is, maar niet samenwoont), de ander wil het liefst een huwelijk met alles erop en eraan. Maar hoe verschillend de wensen ook zijn, je bent er altijd zeker van dat degene die je ontmoet, net als jij op zoek is naar een vaste partner.


Mens en Relatie is erkend door de Branchevereniging Singles Keurmerk. We garanderen je een zorgvuldige en discrete werkwijze met voldoende partnervoorstellen.


Mens & Relatie

T. 088-0221900

E. info@mensenrelatie.nl

www.mens-en-relatie.nl


Logo BijzondereZaken.nl

BijzondereZaken.nl is een onderdeel van Zadkine Media. Een full-service media-exploitatie bureau welke in opdracht van uitgevers de gehele of gedeeltelijke advertentieverkoop en afhandeling verzorgt.

Contact

info@bijzonderezaken.nl

010 4369124

© Copyright 2024 - BijzondereZaken.nl, alle rechten voorbehouden.