Logo BijzondereZaken.nl

Vakanties & Reizen > Wintersport Scandinavië

"Een unieke wintersportvakantie in Zweden of Noorwegen voor het hele gezin" - BBI Travel

Wintersport in Scandinavië

Beleef een unieke wintersportvakantie in Scandinavië met het hele gezin. Vanaf Groningen Airport Eelde en Schiphol vliegt u vanaf de kerst tot midden maart met BBI Travel en Transavia naar Scandinavian Mountains Airport. Op steenworpafstand van de luchthaven vindt u ’s werelds grootste kinderskigebied, waar de kleintjes spelenderwijs kunnen leren skiën en de oudere durfallen zich vermaken met een spannende funride. ’s Avonds maakt u samen met het gezin een gezellige skitocht door het nabijgelegen Trollenbos en geniet van de adembenemende sterrenhemel.

Wie weet ziet u zelfs het Noorderlicht. Vrijwel alle accommodatie in Zweden en Noorwegen is ski-in ski-out, waardoor u in de ochtend binnen no time op de piste staat. Wanneer u vliegt vanaf Groningen Airport kunt u gratis parkeren op twee minuten lopen afstand van de terminal. Naast uw standaard ruimbagage kunt u ook 15kg aan skiuitrusting inchecken. Alles wat u nodig heeft voor een onbezorgde wintersportvakantie!

BBI Travel

T. +31(0)50 3136000

E. info@bbi-travel.nl

www.bbi-travel.nl


Logo BijzondereZaken.nl

BijzondereZaken.nl is een onderdeel van Zadkine Media. Een full-service media-exploitatie bureau welke in opdracht van uitgevers de gehele of gedeeltelijke advertentieverkoop en afhandeling verzorgt.

Contact

info@bijzonderezaken.nl

010 4369124

© Copyright 2024 - BijzondereZaken.nl, alle rechten voorbehouden.