Logo BijzondereZaken.nl

Consumenten > Koken

"Onze ingrediënten zijn 100% puur " - Natuurlijk Natuurlijk

Natuurlijk Natuurlijk speciale ingrediënten zijn 100% puur en waar mogelijk gecertificeerd biologisch. Onze zuivere kwaliteitsproducten zijn in grootverbruik verpakkingen voor producenten leverbaar en voor de detailhandel in consumenten verpakkingen. Een ruim assortiment smaak en hulpstoffen. Van agar-agar tot xanthaangom.

Sinds dit jaar hebben we ook een ruim assortiment brood hulpstoffen. Zoals gedroogde gist en desemstarter. Met het desemstarter kan je veilig en snel je eigen desem cultuur maken waar je nog jaren mee kan bakken en met het meel van je eigen voorkeur. Op de website van ons kunt u ook de gebruiksinstructies terug vinden van desem en bakfermenten.

Wij zijn al 20 jaar distributeur van Nielsen-Massey vanille en extracten. Van het pure vanille extract en vanilleboon pasta tot het rozenwater en pepermunt extract. Het Amerikaanse familiebedrijf Nielsen-Massey maakt als sinds 1907 de beste natuurlijke Vanille extracten op basis van koude extractie. Dit unieke proces beschermt de meer dan 250 verschillende smaakcomponenten die een vanilleboon bevat.


Wij zijn een groothandel waar u als consument maar ook als bedrijf uw inkopen kan doen, wij hebben verschillende producten van extracten tot brood hulpstoffen. Onze ingrediënten zijn 100% puur en zuiver en waar mogelijk gecertificeerd biologisch. De ingrediënten zijn toegestaan in gecertificeerd biologische producten en ondanks de scheikundige namen gaat het om natuurlijke producten. We hebben diverse speciale ingrediënten in het assortiment. Leverbaar in diverse hoeveelheden. Detaillisten en productiebedrijven kunnen bij ons inkopen tegen gunstige voorwaarden. Als consument bestel je makkelijk via onze webwinkel.Daar waar biologisch of bio in de naam van het product staat, gaat het om gecertificeerd biologische producten. 


Natuurlijk Natuurlijk

T. 0318-220081

E. Verkoop@natuurlijknatuurlijk.nl

www.natuurlijknatuurlijk.nl

Logo BijzondereZaken.nl

BijzondereZaken.nl is een onderdeel van Zadkine Media. Een full-service media-exploitatie bureau welke in opdracht van uitgevers de gehele of gedeeltelijke advertentieverkoop en afhandeling verzorgt.

Contact

info@bijzonderezaken.nl

010 4369124

© Copyright 2024 - BijzondereZaken.nl, alle rechten voorbehouden.