Logo BijzondereZaken.nl

Onroerend goed > Belvedere

Het best bewaarde geheim van Ede.” – Serviceflat Belvedere

Wonen in Belvedere

Belvédère is misschien wel het best bewaarde geheim van Ede. De appartementen liggen mooi verscholen in het groen omgeven door een sfeervolle wandeltuin, exclusief voor bewoners en hun bezoek.

In Belvédère woont u midden in uw eigen groene park van bijna anderhalve hectare. En alsof dat nog niet genoeg is; de Veluwe is uw achtertuin met mooie bossen, heide en zandverstuivingen. Het station en het centrum met winkels is dichtbij. En de bushalte zelfs bij de voordeur. U ziet, in Belvédère kunt u rustig wonen en heeft u toch alles binnen handbereik.

In Belvédère heeft u de keuze voor ontspanning of juist om actief te zijn, Ontspanning is in de loop der jaren een belangrijke behoefte gebleken voor veel bewoners van Belvédère, spontaan ontstonden er allerlei door bewoners georganiseerde activiteiten. Vervolgens werden er diverse commissies gevormd, die ervoor zorg dragen dat deze activiteiten op de vastgestelde tijden plaatsvinden.

Bent u 55+ en geïnteresseerd in het huren of kopen van een appartement in Belvédère? Wij vertellen u graag meer en heten u van harte welkom voor een vrijblijvend bezoekje.

Zien wij u binnenkort?

Huren kan vanaf € 765,00 en kopen kan vanaf € 120.000,00.

Belvedère serviceflat

T. 0318 – 616812

www.serviceflatbelvedere.nl

Logo BijzondereZaken.nl

BijzondereZaken.nl is een onderdeel van Zadkine Media. Een full-service media-exploitatie bureau welke in opdracht van uitgevers de gehele of gedeeltelijke advertentieverkoop en afhandeling verzorgt.

Contact

info@bijzonderezaken.nl

010 4369124

© Copyright 2023 – BijzondereZaken.nl, alle rechten voorbehouden.