Logo BijzondereZaken.nl

Vakanties & Reizen > BBI Travel Noorwegen en Zweden

"Geniet van sneeuwzekere wintersport in Noorwegen en Zweden."

Een sneeuwzekere wintersportvakantie beleef je in Noorwegen en Zweden! In november begint het in de skigebieden Trysil in Noorwegen en Sälen in Zweden al te sneeuwen, waardoor de pistes bij de start van het winterseizoen bedekt zijn met een dikke laag heerlijke sneeuw. Na een dagje op de lange latten kom je tot rust voor het gezellig knapperende haardvuur of doe je nog even een afzakkertje in één van de gezellige restaurantjes of kroegjes.

Wil jij ook genieten van sneeuwzekere wintersport in Noorwegen of Zweden? Van 23 december 2023 tot en met 16 maart 2024 vlieg je rechtstreeks van Schiphol of Groningen Airport Eelde naar Scandinavian Mountains. Parkeren op Groningen Airport Eelde is gratis. Bovendien mag je naast je standaard 20kg ruimbagage ook gratis jouw skiuitrusting van 15kg inchecken. Een inbegrepen transfer brengt je binnen 25 minuten naar Sälen en binnen 45 minuten naar Trysil. Vrijwel alle accommodatie in Trysil en Sälen is ski-in ski-out, dus ’s ochtends sta je zo op de piste. Ideaal!

BBI Travel

T. +31(0)50 3136000

E. info@bbi-travel.nl

www.bbi-travel.nl


Logo BijzondereZaken.nl

BijzondereZaken.nl is een onderdeel van Zadkine Media. Een full-service media-exploitatie bureau welke in opdracht van uitgevers de gehele of gedeeltelijke advertentieverkoop en afhandeling verzorgt.

Contact

info@bijzonderezaken.nl

010 4369124

© Copyright 2024 - BijzondereZaken.nl, alle rechten voorbehouden.