Logo BijzondereZaken.nl

Consumenten > De Machinekamer

Scandinavische design meubels shoppen in Zaandam & Utrecht – Sav & Økse

De Machinekamer heeft de Scandinavische meubelcollectie Sav & Økse ontworpen als antwoord op de behoefte aan mooie, ranke en betaalbare massief houten eettafels. Met de tijd is de collectie uitgebreid tot een veelzijdig assortiment met naast eettafels ook salontafels, eettafelbanken, krukken, stoelen, bureaus, kasten en als kers op de taart, Scandinavische design banken.

De naam 'Sav & Økse', Deens voor 'zaag' en 'bijl', symboliseert de ambachtelijke benadering. Van minimalistisch tot sculpturaal, de Sav & Økse meubelcollectie biedt veelzijdigheid in Scandinavisch design. Allen gemaakt door vakmannen.

Eettafels van massief hout

De eettafelcollectie van Sav & Økse is ontworpen vanuit een praktisch en nuchter oogpunt. De design tafels van massief hout in een Scandinavische stijl ogen licht en rank. Er zijn verschillende opties wat betreft afmetingen, vorm (rechthoekig, rond of ovaal), houtsoort (beuken, eiken en walnoot) en afmetingen. Bovendien zijn sommige tafels uitschuifbaar of kunnen ze worden gecombineerd met bijpassende eettafelbanken.

Scandinavische design banken

Wat ons betreft is er in elke Nederlandse woonkamer ruimte voor een Sav & Økse bank. De banken zijn ontworpen met oog voor detail, vorm en zitcomfort en combineren Scandinavisch design met Hollandse nuchterheid. Er zijn modellen met losse kussens en vaste kussens, er is een asymmetrisch model én er is een modulaire bank beschikbaar. Alle banken hebben ruime keuze in opstellingen, stoffen en stofkleuren. Het kleurenpalet bestaat uit meer dan 30 kleuren. Dus of je nu houdt van naturel of fellere kleuren, er is ongetwijfeld een stof bij die past bij jou en je interieur.

Houten eetkamerstoelen en krukken

De perfecte aanvulling voor je eethoek vind je in de collectie houten eetkamerstoelen en krukken. Onze Scandinavische stoelen zijn niet alleen een prachtige match voor onze houten eettafels, maar ze transformeren elke eethoek tot een stijlvolle ruimte. Of je nu houdt van Scandinavisch, vintage of minimalistisch design, onze stoelen passen moeiteloos in elke interieurstijl. Kies uit modellen met of zonder stoffering, allemaal met gegarandeerd zitcomfort. Onze houten krukken en barkrukken delen dezelfde kenmerkende Scandinavische designkenmerken als onze eettafels. Met hun natuurlijke uitstraling passen ze perfect in elke setting, of het nu bij je kookeiland, bar of hoge eettafel is. 

Exclusief bij De Machinekamer

Sav & Økse is een onderdeel van De Machinekamer (opgericht in 2006). De Machinekamer blaast bestaande design klassiekers nieuw leven in, ontwerpt nieuw design (zoals Sav & Økse) en verkoopt vintage meubels. De Machinekamer houdt van bijzondere producten, meubels met een verhaal. Bij De Machinekamer haal je wat unieks in huis.

Showrooms De Machinekamer

De Sav & Økse collectie is exclusief te koop bij De Machinekamer. De Machinekamer heeft showrooms in Zaandam en Utrecht. De showroom in Zaandam is op het voormalige Bruynzeel terrein in de gerenoveerde bedrijfsgarage. Hier vind je drie verdiepingen met (let op: er is geen lift) nieuwe en vintage design meubels. Sinds 2020 is er de showroom in Utrecht, waarbij we een hokkerig jaren ’60 pand hebben getransformeerd in een eigentijdse showroom met originele zaagtanddakramen. Maar liefst 600 m² vol vintage en nieuwe design meubels. Beide showrooms zijn dinsdag t/m zaterdag open van 10.00 tot 17.30 en op zondag van 12.00 tot 17.00.

De Machinekamer

Zaandam, Stormhoek 39

Utrecht, Nieuw Amsterdamlaan 15-17

Voor meer informatie: 075 711 39 30 of mail verkoop@demachinekamer.nl


Logo BijzondereZaken.nl

BijzondereZaken.nl is een onderdeel van Zadkine Media. Een full-service media-exploitatie bureau welke in opdracht van uitgevers de gehele of gedeeltelijke advertentieverkoop en afhandeling verzorgt.

Contact

info@bijzonderezaken.nl

010 4369124

© Copyright 2024 - BijzondereZaken.nl, alle rechten voorbehouden.