Logo BijzondereZaken.nl

Consumenten > Wol en garen

"Truien en vesten gebreid van natuurlijke materialen"- detruienwinkel.nl

Inmiddels is detruienwinkel.nl uitgegroeid tot een volledige winkel. detruienwinkel.nl verkoopt truien en vesten gebreid van natuurlijke materialen die bijna allemaal in Europa gemaakt zijn. Naast dit assortiment voor dames en heren treft u ook accessoires aan, sjaals, mutsen, handschoenen, pantoffels met een harde zool en tasjes gemaakt van restjes nieuw leer. De truien en vesten, sjaals en pantoffels treft u aan in detruienwinkel.nl, de webshop. In de fysieke winkel in Putten, Dorpsstraat 21 treft u ook de Sieraden uit Schotland, de Tasjes uit Portugal, schapenvachten en de items van Seasalt uit Cornwall aan. De winkel is een bezoekje waard.

In de winkel is ook een deel ingeruimd voor betsys-wolwinkel.nl, voor brei- en haakgaren van natuurlijke materialen, merino, alpaca, katoen linnen enz. Garen van mooie merken zoals Rowan Knitwear, LangYarns Lana Grossa en tweed garen uit Donegal Ierland.

De winkel is open van dinsdag tot en met vrijdag van 10 – 17.30 uur en zaterdag van 10 – 17 uur. Wij zijn doorlopend open maar rond de middag even weg om pup Juultje uit te laten.

Van harte welkom in de winkel en/of webshop.


detruienwinkel.nl

T. 0031(0)6 27 190 938

E. contact@detruienwinkel.nl

www.detruienwinkel.nl

www.Betsys-wolwinkel.nl

Logo BijzondereZaken.nl

BijzondereZaken.nl is een onderdeel van Zadkine Media. Een full-service media-exploitatie bureau welke in opdracht van uitgevers de gehele of gedeeltelijke advertentieverkoop en afhandeling verzorgt.

Contact

info@bijzonderezaken.nl

010 4369124

© Copyright 2024 - BijzondereZaken.nl, alle rechten voorbehouden.