Logo BijzondereZaken.nl

Consumenten > Restaurant

Restaurant Hong Kong Rotterdam! Eten op top niveau

Restaurant Hong Kong is een begrip in Rotterdam sinds 1963, het jaar waarin mijn vader het restaurant begon. Het is altijd al een uniek restaurant geweest en uniek is het nog steeds.

We bieden u een variatie van gerechten uit de échte Chinese keuken. Met een klein aantal Dim Sums, gerechten uit diverse streken van China en onze alom geroemde Peking Eend met pannenkoekjes. Voor een groep stel ik graag een speciaal menu of diner samen. Wij zijn in het bezit van een prachtige wijn en digestieve kaart en kunnen u goed adviseren, voor een optimale wijn spijs combinatie.

Restaurant Hong Kong is een klein restaurant met slechts 50 zitplaatsen, met een warme, huiselijke inrichting en sfeer. U bevindt zich in een rustige omgeving, met jazz muziek op de achtergrond, met ouderwets gedekte tafels, met prachtige tafel linnen. Eén van de mooiste particuliere zeewateraquaria van de stad staat midden in de zaak.

Restaurant Hong Kong Rotterdam is in 1963 opgericht door mijn vader, ik (Lucas) heb het restaurant overgenomen. Wij zijn altijd al uniek geweest, en zullen ook uniek blijven. We liggen heel centraal gelegen in een authentiek pand in het centrum van Rotterdam.

Ik kijk ernaar uit om u kennis te laten maken met de smaken vanuit de diverse Chinese streken

Lucas Chon, Uw gastheer

Restaurant Hong Kong Rotterdam

T. 010 466 4566

E. welkom@hong-kong.nl

www.hong-kong.nl

Logo BijzondereZaken.nl

BijzondereZaken.nl is een onderdeel van Zadkine Media. Een full-service media-exploitatie bureau welke in opdracht van uitgevers de gehele of gedeeltelijke advertentieverkoop en afhandeling verzorgt.

Contact

info@bijzonderezaken.nl

010 4369124

© Copyright 2024 - BijzondereZaken.nl, alle rechten voorbehouden.